Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Slovenskú časť maduarskeho turné navštvílo 4 000 ľudí!

Zobraziť galériu (24)

Skupina Maduar zavítala v rámci Discotour CZ/ SK 008 do 7 slovenských miest, kde sa naživo predstavila pred diskotékovým publikom. Vo svojom 50-minútovom programe zaspievali maduaristi všetky najväčšie hity z obdobia 90-tych rokov, ako aj aktuálne single One way ticket a Crying rain 007.

Všetky skladby boli pre účely turné špeciálne upravené a predstavovali jeden súvislý mix doplnený o videoprojekciu s pestrým obsahom. Diváci mali okrem toho možnosť poprvýkrát počuť hit Anjel v pôvodnom - mužskom - prevedení. Text bol totiž do ženskej verzie zmenený až po príchode Barbary do skupiny v roku 1994.

Jednotlivé vystúpenia sprevádzala elektrizujúca atmosféra, bratia Matyinkovci dokázali v každej diskotéke publikum poriadne rozpáliť a priviesť do varu. Ako uviedol Ladislav Matyinko: "Boli sme veľmi milo prekvapení, že na naše hity reagovali perfektne aj mladšie ročníky, ktoré si obdobie 90-tych rokov veľmi nepamätajú. Sme radi, že sa im naše skladby a naše vystúpenie páčilo. Dokonca v Spišskej Novej Vsi, kde sme mali jednu z najlepších atmosfér, boli prevažne len mladí ľudia." Väčšinou však bolo publikum veľmi rozmanité, okrem mladých sa na Maduar prišli v hojnm počte pozrieť aj tí, ktorí na tejto hudbe pred 10 - 15 rokmi vyrastali. "Myslím, že sme sa všetci - ako na pódiu, tak aj na parkete - vynikajúco zabavili. A to je to najpodstatnejšie.", uzatvára Juraj.

Pre vychutnanie si atmosféry maduarskeho vystúpenia si môžete pozrieť zostrih z 3 podujatí. Podotýkame, že ide o autentické zábery z amatérskych video zariadení zostrihané bez dodatočných obrazových alebo zvukových úprav.

Zníženú kvalitu Vám však určite vyváži možnosť vidieť koncert očami návštevníka diskotéky. Môžete si ho pozrieť TU.

Zároveň sme pre Vás pripravili aj kolekciu fotiek, mapujúcu slovenskú časť turné.

Všetky informácie súvisiace s Discotour skupiny Maduar, ako aj fotoreporty, či videozostrihy z jednotlivých koncertov nájdete TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu