Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Discoparty 90: Maduar opäť vyráža na československé turné!

Maduar Zobraziť galériu (9)
Maduar

Po úspešnom minuloročnom turné maduaru po českých a slovenských diskotékach, ktoré videlo viac ako 10 000 ľudí, vyrážajú bratia Matyinkovci opäť za fanúšikmi tanečnej hudby - tentoraz pod názvom maduar - Discoparty 90.

V tomto roku ide o spojenie oldies party s live koncertom tejto diskotékovej legendy 90. rokov. Návštevníkov českých a slovenských klubov čaká 24 jedinečných podujatí plných hitov z 90. rokov, súťaže o fľašu sektu a exkluzívna live premiéra nového singla skupiny maduar - I feel good 2009. Pre účastníkov Discoparty pripravili maduaristi v spolupráci s portálom Free.sk a Kúpeľmi Brusno aj atraktívnu súťaž o wellness pobyt v štvorhviezdičkovom hoteli Poľana****. Stači ak sa na Discoparty vyberiete vyzbrojení foťákom alebo mobilom, pripravíte vlastný foto alebo video report z večernej akcie a zavesíte ho na Free.sk do skupiny Discoparty 90. Automaticky budete zaradení do žrebovania o možnosť relaxovať v jednom z najkrajších kúpeľných domov na Slovensku.

To ale nie je všetko.

Špeciálne pre návštevníkov diskotéky Zio v Spišskej Novej Vsi pripravil maduar na sobotu 18. apríla ďalšie prekvapenie - natáčanie videoklipu k novému singlu I feel good 2009 priamo počas priebehu Discoparty. Všetci, ktorí v ten večer zavítajú do Zia, budú môcť zažiť atmosféru natáčania klipu priamo na svojej koži a dokonca v tomto klipe aj účinkovať. Azda najväčším ťahákom pre zúčastnených však bude možnosť stať sa kameramanmi nového videoklipu! Jeho producenti majú totiž v pláne vytvoriť unikátnu video mozaiku zostavenú práve z amatérskych záberov natočených mobilmi a foťákmi baviacich sa ľuďí. Ak sa zámer podarí, bude to znamenať veľmi autentické zobrazenie večernej atmosféry očami návštevníkov, čo považujú producenti za veľmi zaujímavú možnosť - klasickým filmovým točením takmer nerealizovateľnú.

Ak ste zvedaví, ako to celé dopadne, máme pre vás dobrú správu. Topky.sk získali práva na exkluzívnu slovenskú premiéru klipu I feel good 2009 (termín je stanovený na 14. mája.2009), vďaka čomu budete prví na Slovensku, ktorí si tento videoklip budú môcť nielen pozrieť, ale aj bezplatne stiahnuť. Ešte predtým nás však čaká exkluzívna slovenská premiéra rádiovej verzie singla I feel good 2009. Vo štvrtok 2. apríla o 8:00 bude jedine na Topkách k dispozícii na vypočutie a aj na bezplatné stiahnutie audio záznam tohto úspešného tanečného hitu 90. rokov upraveného do novej podoby, od ktorého si chalani z maduaru veľa sľubujú. Okrem rozsiahlej plánovanej promotion ním zároveň definitívne uzatvárajú éru 90. rokov, ktorú si pripomenuli v roku 2007 albumom 007 (obsahoval všetky najväčšie hity skupiny z toho obdobia).

Ako nám k tejto skladbe povedali samotní členovia skupiny: "I feel good 2009 predznamenáva príchod nášho nového albumu, ktorí plánujeme vydať v roku 2010. Dúfame, že nový sound a progresívnejšie spracovanie budú príjemným prekvapením nielen pre našich doterajších fanúšikov, ale že si získa priaznivcov aj u súčasnej mladej generácie. A to nielen na Slovensku a Čechách, ale aj v zahraničí.

Výber skladby je tak trochu symbolický - I feel good bola prvá skladba, ktorá sa v histórii skupiny maduar objavila na oficiálnom nosiči a získala pre našu skupinu hitparádový N. 1 - vo vtedajšej hitparáde DJ Ruda Tučeka Family Top 40 (následne bodovala na prvom mieste aj v poslucháčskej hitparáde Top Fun, či v českej hitparáde ESO na TV Nova). Preto sme chceli, aby sa touto skladbou naše spomienky na 90. roky, zhmotnené v našom albume 007, aj ukončili. Touto cestou by sme tiež radi pozdravili našich bývalých členov a spolupracovníkov a poďakovali sa im za ich kooperáciu, pretože toto obdobie vytvárali a prežívali spolu s nami.

Na záver by sme ešte radi pozdravili aj všetkých fanúšikov, ktorí nám boli počas celých tých rokov verní a ktorým naša hudba prinášala zábavu, radosť a hlavne dobrý pocit. Lebo o to v hudbe ide. Preto Vám všetkým želáme veľa dobrej hudby a hlavne veľa dobrých pocitov. Budeme sa snažiť, aby k tomu aspoň malou mierou prispel aj maduar! Tešíme sa na Vás na našich Discoparty! We feel good!"

Viac sa o Discoparty 90 (termíny, novinky podmienky súťaže atď) dozviete na www.emusicportal.com

Pre priblíženie atmosféry maduarskeho vystúpenia si môžete pozrieť zostrih z minuloročného turné:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu