Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Rýchly zvrat vo vzťahu dokonalého a úspešného páru: Z vášnivej lásky nenávisť a... Pomsta!

Alena Pajtinková a Milo Kráľ Zobraziť galériu (4)
Alena Pajtinková a Milo Kráľ (Zdroj: MDPOH)

BRATISLAVA - Každá láska čelí nejakým skúškam. Horšie však je, keď ju testujeme z vlastnej márnivosti. V tom momente sa dokonalý pár môže zmeniť na súperiacu dvojicu, ktorá si nič nedaruje. Hranica medzi láskou a nenávisťou je predsa tak tenká...

V hre Tektonika citov sa na začiatku divák stretáva s doslova dokonalým párikom – Diana je pracovníčka ministerstva a Richard úspešný podnikateľ. Na svoj vzťah sú maximálne pyšní a prinajmenšom ona verí, že ním nemôže nič otriasť. 

A tak sa púšťa do riskantnej hry. Svojmu partnerovi oznámi, že ho už nemiluje. Ako sebavedomá žena presvedčená o svojich kvalitách a pevnosti ich lásky je presvedčená, že on o ňu začne usilovne bojovať. Lenže prerátala sa... 

Diana (Alena Pajtinková) so svojou matkou (Božidara Turzonovová)
Zobraziť galériu (4)
Diana (Alena Pajtinková) so svojou matkou (Božidara Turzonovová)  (Zdroj: MDPOH)

Dianino impulzívne rozhodnutie z márnivosti má nakoniec fatálne následky. Vrúcny cit sa mení na boj, boj o to, kto má navrch. Hoci spočiatku im každý závidel krásny vzťah, oni zrazu skĺzavajú až k nenávisti. 

Zranená ženská pýcha je totiž ohromným spúšťačom negatívnych emócií. Diana dokonca zosnová pomstu. No tá sa jej (ne)uveriteľným spôsobom vymkne z rúk. Jediným nesprávnym rozhodnutím obrátila ich životy naruby a ako to nakoniec dopadne, zistíte v Mestskom divadle P. O. Hviezdoslava. 

„City sa presúvajú ako platne zemskej kôry. Keď sa dajú do pohybu, spôsobujú kolízie, odliv a príliv, záplavy, erupcie, tsunami, zemetrasenia… Presne to, čo sme práve zažili.” 

Lístky na Tektoniku citov si môžete zakúpiť na stránke predpredaj.sk. 

Viac o téme: Milo KráľAlena PajtinkováTektonika citov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu