Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Projekcia koncertu Red Hot Chili Peppers exkluzívne v Divadle Aréna

Red Hot Chili Peppers
Red Hot Chili Peppers (Zdroj: PR)

Po piatich rokoch prichádzajú Red Hot Chili Peppers s novým, už desiatym albumom I’m With You, ktorý po prvýkrát kompletne zaznie na jedinom živom vystúpení v nemeckom Kolíne nad Rýnom. Koncert bude prenášaný 30. augusta o 21,00 hod. v najvyššej obrazovej i zvukovej kvalite do vybraných sál na piatich kontinentoch vrátane Čiech a Slovenska. V Bratislave ponúkne HD projekciu exkluzívne Divadlo Aréna.

Všetci môžete byť pri tom!

K prenosu z Kolína nad Rýnom sa prihlásilo viac ako 900 premietacích sál po celom svete. V jediný večer tak album premiérovo ochutnajú fanúšikovia v Spojených štátoch, Kanade, Európe i Južnej Amerike a s malým posunom sa bude koncert prenášať tiež v Austrálii, Južnej Afrike a na Novom Zélande.

Koncertná premiéra nového albumu

Skupina v zložení Anthony Kiedis (spev), Flea (basgitara), Chad Smith (bicie) a Josh Klinghoffer (gitara) odohrá naživo a doslova pred celým svetom songy z nového albumu I’m With You na premiérovom a jedinom koncerte Red Hot Chili Peppers LIVE: I’m With You. Aj Bratislavčania môžu byť súčasťou tohto jedinečného zážitku v utorok 30. augusta o 21,00 hod. v Divadle Aréna. Vôbec po prvýkrát a iba na tomto vystúpení kapela odohrá kompletne nový album a zaznejú samozrejme aj najväčšie hity. Prenos bude vysielaný v obrazovej High Definition kvalite a priestorovom 5.1 Dolby Surround zvuku.

Desiaty album po piatich rokoch

Red Hot Chili Peppers patria mezi najúspešnejšie rockové zoskupenia. Predali 60 miliónov nosičov po celom svete, získali 6 cien Grammy a rekordný počet ich singlov – celkom 11 – ­sa stal jednotkou amerických hitparád.

Album I’m With You, ktorého obal navhol slávny britský výtvarník Damien Hirst, produkoval Rick Rubin, ktorý stál i za piatimi minulými albumami kapely: Stadium Arcadium (2006), By The Way (2002), Californication (1999), One Hot Minute (1995), a Blood Sugar Sex Magik (1991). Platňu zmixovala dvojica Andrew Scheps a Greg Fidelman. I’m With You vychádza na americkom kontinente 30. augusta pod značkou Warner Bros.

„Spoznám, keď urobíme niečo priemerné a keď vylezie niečo fakt dobré. Nemôžem se dočkat, až s tým pôjdeme von a budeme to hrať,“ hovorí frontman kapely Anthony Kiedis v prvom rozhovore k novej platni, ktorý v júni poskytol magazínu Rolling Stone.„O tom niet pochýb, je to nový začiatok,“ komentuje Kiedis comeback kapely po piatich rokoch. „Áno, slnko zase začína svietiť.“

Predpokladaná dĺžka projekcie je 2 hodiny.

Predpredaj a rezervácie vstupeniek v sieti Ticketportal.

Predpredaj v pokladni Divadla Aréna od 22. augusta.

Cena vstupenky: 10,50 €

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu