Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Veľká premena Hefnerovej ex: Z gýčovej playmate úchvatná tehuľka!

Z bývalej milenky Hugha Hefnera je dnes tehotná kráska. Zobraziť galériu (8)
Z bývalej milenky Hugha Hefnera je dnes tehotná kráska. (Zdroj: profimedia.sk)

LAS VEGAS – Zmena je život! Tohto hesla sa posledné mesiace drží Holly Madison (33), ktorá svojho času zohrievala posteľ Hughovi Hefnerovi (86). Keďže však zatúžila po rodinnom krbe, jeho luxusnú vilu opustila. Dnes si plní svoje sny a rozkvitá do krásy s tehotenským bruškom.

Krajšia a šťastnejšia než kedykoľvek predtým! Hoci sa Holly Madison zviditeľnila ako jeden zo zajačikov impéria Playboy, nakoniec sa v živote uberá celkom iným smerom. Vitálneho dôchodcu Hefnera vymenila za mladého producenta hudobných podujatí a festivalov. Netrvalo dlho a Pasquale Rotella s bývalou playmate splodil prvého potomka, ktorý by mal prísť na svet začiatkom budúceho roka.

Aj keď sa Holly nachádza už v pokročilejšom štádiu tehotenstva, smotánke sa nevyhýba. Tento týždeň si to namierila do mesta hazardu Las Vegas, kde sa volila najkrajšia žena vesmíru. Galavečer Miss Universe si známa tridsiatnička užívala v dlhej modrej róbe. Peroxidovú blond vymenila za o niečo tmavší odtieň, vďaka ktorému vynikla jej smotanová pleť. Holly v týchto dňoch doslova žiari spokojnosťou.

Hefnerova exmilenka sa na materstvo síce veľmi tešila, zatiaľ si však na tehotenské tvary zvyká ťažko. „Cítiť sa sexi je pre mňa skutočnou výzvou, pretože mám v bruchu túto basketbalovú loptu. Je to zvláštne! Zvykám si na nové telo ako celok, môže to byť veľmi trápne,“ priznala sa v rozhovore pre magazín In Touch. Treba však uznať, že krivky budúcej mamičky jej naozaj pristanú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu