Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kosorínová po rozchode: Moje prvé sviatky bez Chrena!

Mirka Kosorínová Zobraziť galériu (4)
Mirka Kosorínová

BRATISLAVA – Smutné či veselé? Uplynulých 12 mesiacov nebolo pre Mirku Kosorínovú (27) práve najlepších. Na prelome mája a júna sa jej rozpadol osemročný vzťah s Matejom Chrenom (28), v decembri ju teda čakali prvé Vianoce bez dlhoročného partnera. Zisťovali sme, ako to tanečnica zvládla.

Po ôsmich rokoch bez neho! Mirka Kosorínová sa po dlhej dobe musela na Vianoce zaobísť bez Mateja Chrena. Ten totiž sviatkoval so svojou novou partnerkou Elenou Podzámskou. Ako to blondínka prežívala? „Bola som v rodinnom kruhu. Hlavne veľa detí pobehovalo naokolo. A na polnočnú omšu som šla s kamarátkami. Bolo to fajn,“ povedala nám tanečnica. To, či náhodou nemá už aj nového priateľa, komentovať nechcela.

Spýtali sme sa preto, aký najkrajší darček dostala. „Už som staršia, na darčeky si tak nepotrpím. Skôr mám radosť, keď ja môžem obdarovávať. Potešilo ma, že deti boli nadšené z darčekov, čo som im dala,“ povedala Mirka s tým, že šlo o ratolesti jej dvoch sestier.

Pri spomenutí týchto najmenších členov rodiny bolo počuť v tanečnicinom hlase veľkú radosť. Zisťovali sme preto, či už aj ona netúži po potomkoch. „Keďže sestry majú detičky, ja ešte nemusím mať vlastné. Nikto na mňa netlačí. Keď bude správny čas, bude aj zo mňa materský typ,“ prezradila nám.

V čase nášho telefonátu sa sympatická blondínka práve chystala na hory. Ako sme sa dozvedeli, Silvestra si vychutná na lyžovačke v Rakúsku so svojimi kamarátmi. A najviac sa teší na polnočný ohňostroj.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu