Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Kosorínová sa dostala z depresií: Pribrala niekoľko kíl!

Mirka Kosorínová Zobraziť galériu (4)
Mirka Kosorínová

BRATISLAVA - Smútok a zlosť z krachu osemročného vzťahu už prekonala! Tanečnica Mirka Kosorínová (27), ktorú pred pol rokom vymenil partner Matej Chren (28) za herečku Elenu Podzámsku (38), pre topky.sk priznala, že sa jej život zmenil k lepšiemu. Je v psychickej pohode, čo sa odrazilo aj na jej váhe.

Po rozchode s Matejom Chrenom sa Mirka Kosorínová odsťahovala na takmer celé leto do Anglicka. Hoci tam spolupracovala aj so svojím expartnerom, návalom roboty sa snažila zabudnúť na ich stroskotaný vzťah. V tom období schudla niekoľko kíl a pôsobila veľmi strhano. Tomu je však už koniec.

Keď sme Mirku nedávno stretli na kožušinovej módnej šou, pôsobila šťastne. Ako nám sama prezradila, v jej osobnom živote nastali výrazné zmeny, s ktorými je spokojná. Dokonca nabrala na váhe. Mám minimálne o pár kíl navyše ako predtým, než som išla do Anglicka,“ dušovala sa Kosorínová, ktorá tiež dodala: „Myslím si, že je to na mne aj vidieť. Musím povedať, že sa cítim takto oveľa lepšie. Keď som odchádzala do zahraničia, tak som bola naozaj strašne vychudnutá. Ja mám skrátka také obdobia.“  Snáď jej psychická pohoda vydrží čo najdlhšie. Prospieva to totiž jej celkovej vizáži. 

Sledujte TOPKY TV: Kosorínová o kožuchoch a svojej váhe!



Mirka Kosorínová o svojom vyzore


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu