Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Podzámskej milenec Chren: Vyskúšal si to s bývalou aj súčasnou!

Matej Chren a jeho dve nevesty. Bývalá partnerka Mirka Kosorínová (vľavo) a jeho súčasná partnerka Elena Podzámska (vpravo). Zobraziť galériu (10)
Matej Chren a jeho dve nevesty. Bývalá partnerka Mirka Kosorínová (vľavo) a jeho súčasná partnerka Elena Podzámska (vpravo).

BRATISLAVA – Má to nacvičené! Zdá sa, že milenec herečky Eleny Podzámskej (38) - Matej Chren (28) je na svoj svadobný deň dokonale pripravený. Veď v priebehu tohto roka sa už dvakrát ocitol v úlohe ženícha. Najskôr si otestoval bývalú partnerku Mirku Kosorínovú (27), pred pár dňami po jeho boku v bielom zažiarila Podzámska. S ktorou nevestou mu to viac pristane?

Žiadna novinka! Tanečník Matej Chren a jeho partnerka Elena Podzámska sa na módnej prehliadke, ktorá sa konala počas uplynulého týždňa, predstavili v úlohe mladomanželov. Aj keď išlo len o predvádzanie svadobných šiat, obaja si už v minulosti sobáš vyskúšali. Elena v reálnom trojročnom manželstve, Matej ako súčasť vystúpenia s bývalou milenkou Kosorínovou.

Začiatkom roka sa totiž v rámci medzinárodného festivalu krajín nechali Mirka a Matej obliecť do tradičných svadobných kostýmov. Keďže v tom čase tvorili už osem rokov pár, ich zaľúbenosť im uveril snáď každý. Avšak neprešiel ani rok a po tanečníkovom boku už stojí nová žena, o desať rokov staršia Elena Podzámska. Ktorej z dám to po Matejovom boku viac svedčalo? Tradičnej neveste Mirke alebo extravagantnej Elene? Hlasujte v ankete pod článkom.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu