Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Unikátne zábery: Kolaps playmate Minárikovej počas nakrúcania!

Jana Mináriková počas jednej z disciplín skolabovala. Zobraziť galériu (7)
Jana Mináriková počas jednej z disciplín skolabovala.

ARGENTÍNA – Nezvládla to! Playmate Jana Mináriková (29) bola súčasťou výpravy, ktorá sa pred pár mesiacmi vrátila z Argentíny. Niekoľko známych osobností si tam zmeralo sily v športovo adrenalínovej šou Wipeout – Súboj národov. Blondínka sa pri jednej z disciplín postarala o poriadny rozruch. Zosypala sa na zem a musela ju kriesiť záchranka!

Nepríjemný zážitok! Keď sa Jana Mináriková rozhodla pre účasť v medzinárodnej šou Wipeout, určite netušila, že ju čakajú štyri fyzicky náročné týždne. To, že naozaj nešlo o prechádzku ružovým sadom, potvrdzuje aj video z nakrúcania. Na internete sme totiž objavili klip, ktorý zachytáva blondínku priamo v akcii - pri vykonávaní jednej z disciplín. Jana však úlohu nezvládla. Ba čo viac, po neúspešnom absolvovaní prekážok skolabovala.  

„Bola som chorá a brala som antibiotiká. Na niečo také som nebola pripravená,“ vysvetlila playmate dôvod zlyhania organizmu. Mináriková sa netají tým, že na nepríjemnú udalosť nerada spomína. „Nechcem sa k tomu opätovne vracať,“ povedala.

Na otázku, či oľutovala svoju účasť v šou, Jana zareagovala: „Čas už späť nevrátim.“ Ako nám tiež prezradila, po návrate z Argentíny začala pracovať na svojej kondícii a pravidelne cvičí. „Mrzí ma len to, že som mohla dopadnúť aj lepšie,“ uzavrela tému súťaženia blondínka.

VIDEO: Jana Mináriková pri zdolávaní jednej z disciplín. Kamery zachytávajú aj blondínkin kolaps.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu