Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Gigantické prsia playmate Minárikovej: Už má silikónové deviatky!

Playmate Jana Mináriková má opäť väčšie prsia. Zatiaľ ich ešte schováva pod vrstvami oblečenia. Zobraziť galériu (5)
Playmate Jana Mináriková má opäť väčšie prsia. Zatiaľ ich ešte schováva pod vrstvami oblečenia.

BRATISLAVA – Z balónov melóny! Čo sa týka veľkosti vnád, Jana Mináriková (30) nemá medzi dámami slovenského šoubiznisu konkurenciu. Napriek tomu sa však rozhodla, že si pozíciu prsnatej jednotky ešte viac poistí. Podľa našich informácií opäť vyhľadala služby plastického chirurga a aktuálne sa pýši silikónovými deviatkami!

Vaše tipy

Čím väčšie, tým lepšie! Týmto tvrdením sa zrejme riadi Jana Mináriková, ktorá rozhodne patrí k zástancom plastickej chirurgie. Blondínka sa v minulosti už dvakrát zverila do rúk odborníkov, aby jej pomocou silikónových implantátov zväčšili prsia. A hoci sa už dlhšiu dobu pýšila veľkými vnadami, pred pár dňami si ich dala vylepšiť znova.

Podľa našich informácií Mináriková podstúpila zákrok na klinike v Banskej Bystrici. Tam jej odborník voperoval silikónové implantáty s veľkosťou 900 ml, a tak sa jej niekdajšie šestky zmenili s najväčšou pravdepodobnosťou na deviatky. Veľkosť výplní totiž tvaruje poprsie každej ženy individuálne. Ich maximálny objem je však 1 000 ml. Keď sme playmate v súvislosti s touto témou oslovili, do reči jej príliš nebolo. „Všetky plastické operácie už mám za sebou. Nebudem sa k tomu vyjadrovať. Som zdravá, spokojná a zaneprázdnená školou,“ poznamenala Jana, čím naše informácie nepoprela. 

Minárikovú sme pred pár dňami stretli na nábreží Dunaja. Už vtedy skrývala pod vrstvami oblečenia vynovené silikóny. Deň na to sa rovnako zababušená objavila aj v priestoroch bratislavského nákupného centra. Niet však pochýb, že keď sa jazvy z operácie zahoja, Jana svoje gigantické prsia rada predvedie v plnej paráde.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu