Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Playmate Mináriková ukázala svoje deviatky: Pýši sa novými melónmi!

Jana Mináriková sa pochválila svojimi silikónovými prsiami. Zobraziť galériu (6)
Jana Mináriková sa pochválila svojimi silikónovými prsiami.

BRATISLAVA – Toto sa často nevidí! Po tom, čo Jana Mináriková (30) opätovne vyhľadala služby plastického chirurga, sa pokojne môže chváliť titulom Najväčšie prsia slovenského šoubiznisu. Aktuálne sa totiž pýši silikónovými deviatkami, ktoré s nadšením ukázala aj na sociálnej sieti. Pohľad na mega vnady tejto blondínky vám určite vyrazí dych.

A je to tu! Len nedávno sme vás na topkách informovali o tom, že Jana Mináriková si nechala zväčšiť prsia. Chirurg jej podľa našich informácií voperoval silikónové implantáty o veľkosti 900 ml. „Všetky plastické operácie už mám za sebou. Nebudem sa k tomu vyjadrovať," odbila nás pred pár dňami blondínka, keď sme sa na zákrok pýtali. Pohľad na jej vnady ale hovorí za všetko. Minárikovej prednosti sú viditeľne väčšie, než kedysi.

Bolo len otázkou času, kedy sa Janka pochváli svojimi deviatkami aj verejne. Donedávna síce ešte pobehovala zahalená od hlavy až po päty, no ihneď, ako sa jej prednosti len trochu zotavili, vycapila ich fotografiu na svoj profil na Facebooku. 

Ležiac na posteli namierila objektív priamo na vylepšené prsia, ktoré boli prekryté len kúskom úsporného topu. Súdiac podľa úsmevu na jej tvári niet pochýb, že zo svojich melónov má očividne veľkú radosť.

Jana Mináriková sa na sociálnej sieti pochválila vylepšenými prsiami.
Zobraziť galériu (6)
Jana Mináriková sa na sociálnej sieti pochválila vylepšenými prsiami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu