Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Jessica Alba hore bez: Unikli jej pikantné fotky!

Jessica Alba si neustrážila súkromné fotky - ani intímne partie Zobraziť galériu (6)
Jessica Alba si neustrážila súkromné fotky - ani intímne partie

LOS ANGELES – Tie sa snáď nikdy nepoučia! Hoci celebrity dobre vedia, že ich privátne fotky sú poriadne citlivým materiálom, ustrážiť si ich veľmi nedokážu. Do radu obnažených krások na webe najnovšie pribudla hanblivka Jassica Alba (29) – pozrite, aká dráždivá sexica je z nej v súkromí!

Odriekaného chleba najväčší krajec! Hoci toto úslovie môže navonok vyznieť pateticky, v prípade americkej herečky platí do bodky. Ešte donedávna sa totiž Jessica v médiách dušovala, že vďaka prísnej výchove z nej náruživá exhibicionistka nikdy nebude: „Pochádzam z veľmi katolíckej rodiny. Moja babička by zúrila a hodila by cezo mňa uterák, keby ma videla pobehovať iba v podprsenke a nohavičkách.“ Zdá sa však, že za dverami jej súkromia je všetko úplne inak – krásna mamička sa dokáže poriadne odviazať!

Šťavnatý bozk do objektívu, nežné láskanie s manželom Cashom Warrenom, či zvodný úsmev – to všetko uniklo z Jessicinho telefónu. K záberom, na ktorých je jasne vidieť jej tvár, sú však na internete zaradené aj oveľa erotickejšie kúsky. Fotky s obnaženým tehotenským bruškom aj bradavkami!

Šteklivé fotografie by mali pochádzať ešte z roku 2008, teda z obdobia, kedy herečka čakala svoju dcérku Honor Marie. Aj keď názory na ich pravosť sa rôznia, väčšinou sa prikláňajú k teórii, že ide skutočne o Jessicu. Potvrdil to aj editor istého sexuálne orientovaného blogu, Lux Alptraum, ktorý sa špecializuje na nahé celebrity: „Myslím, že sú to Jessicine tehotenské fotky, sú sladké. Máme možnosť vidieť mnoho podvrhov, ale tieto zábery sú pravé.“



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu