Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Jessica Alba: Tenká ako prútik, no s celulitídou... A ovisnutými prsiami!

Krásna a štíhla Jessica Alba Zobraziť galériu (8)
Krásna a štíhla Jessica Alba

LOS ANGELES - Korčuľuje na tenkom ľade! Krásna herečka Jessica Alba (28), ktorá sa po materskej dovolenke vrátila opäť pred kamery, má vraj so svojimi krivkami od dokonalosti poriadne ďaleko. Hoci je taká štíhla, že okolie ju začína podozrievať z anorexie, ona hrdo rozpráva o pomarančovej koži. Má to byť výsmech ženám s oblinami?!

U ženského publika si pekne zavarila! Aj keď odvtedy, čo Jessica priviedla na svet svoju prvú dcérku Honor, ubehlo len jeden a pol roka, figúru by jej mohli závidieť aj najlepšie platené modelky. Hollywoodska kráska sa totiž popôrodných tukových zásob zbavila ako šmahom prútika a na obálke februárového vydania magazínu Self láka, okrem iného, aj pekne tvarovaným dekoltom. Podľa jej slov však na takomto tele nie je veľa na obdivovanie!

"Tehotenstvo bola najúžasnejšia skúsenosť, akej sa mi kedy dostalo. Takže znesiem strie, ovisnuté prsia aj celulitídu, ktorej sa nikdy nezbavím. Ak kráčate so vzpriamenou hlavou, ste šťastné a optimistické, potom na všetkom ostatnom nezáleží. Najdôležitejšie je sebavedomie," vyznáva sa herecká hviezda v rozhovore pre spomínaný časopis. A hoci by jej v otázkach sebavedomia dalo mnoho mamičiek určite za pravdu, slovami o svojich nedostatkoch rozprúdila na internete ohnivé diskusie. Ak Jessica so sexi mierami nepredstavuje "mamičkovský" ideál, ako sa potom majú cítiť ženy, ktorým po pôrode zostalo viac ako len pár kilogramov navyše?!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu