Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Farmár Maťo ženy nešetrí: Zneužíva ich!

Farmár Maťo nie je zrejme taký romantický, ako sa na prvý pohľad zdá. Zobraziť galériu (4)
Farmár Maťo nie je zrejme taký romantický, ako sa na prvý pohľad zdá.

SNEŽNICA – Zdanie klame! Hospodár Maťo (25) zo šou Farmár hľadá ženu očaril zástupkyne nežného pohlavia svojím výzorom. Vydajachtivé adeptky očakávali, že rovnako pekné bude aj jeho správanie sa. Po pár dňoch strávených na jeho statku však zostali nemilo prekvapené. Spravil si z nich slúžky!

Lichôtky nestačia! Farmár Maťo sa počas trvania šou usiluje zapáčiť dievčatám, ktoré prišli na jeho statok. Okrem toho, že ženám dvorí, dovolí im tiež, aby sa pri ňom každú noc v posteli striedali. Avšak daň za horúce chvíľky s farmárom vôbec nie je príjemná. Účastníčky jojkárskej šou sa totiž na statku poriadne nadrú. A Maťo im vôbec nepomáha.

„Každé ráno Júlii, Jane a Miške rozdelil prácu. Počas celého dňa ich potom kontroloval a sekíroval, keď niečo nebolo podľa jeho predstáv,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia súťaže.

Diváci sa o Maťových manieroch budú môcť presvedčiť už aj dnes večer. Farmárovi sa totiž nebude pozdávať spôsob, akým jedna zo žien – Julka pasie húsky a kačky. Keď uvidí, že si pri tom sadá na zem, hneď ju okríkne, nech sa postaví. Tá sa neovládne a farmárovi ráznym hlasom povie: „Ja som tu neprišla na to, aby som ti tu všetko dala dokopy, upratala a išla domov.“

Bude mať Julkina vzbura vplyv na Maťovo rozhodnutie?! To zistíme už dnes večer na Jojke. Každý z farmárov totiž určí, ktorá zo žien ako prvá opustí jeho statok.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu