Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Čipkovaná hrôza: Veď tá vyzerá ako z lacného háremu!

Na Leighton Meester v čiernej čipke si módni kritici poriadne zgustli Zobraziť galériu (16)
Na Leighton Meester v čiernej čipke si módni kritici poriadne zgustli

NEW YORK – Navliekla si na seba podivnú záclonu! O tom, že nie každý overal pôsobí módne a šik, sa na vlastnej koži presvedčila už aj americká herečka Leighton Meester (24). Čierna čipka totiž v jej podaní dopadla katastrofálne – veď pripomínala novodobú šľapku z východného kúta sveta!

Ako módna pohroma! Tak dopadla mladá hviezda, ktorá sa v očiach amerických divákov zviditeľnila najmä vďaka televíznemu seriálu Gossip Girl. Svojimi zvodnými krivkami totiž tentoraz príliš neoslnila. Na utorkovom otvorení klenotníctva Harry Winston Court of Jewels vo Veľkom jablku síce chcela byť za zvodnú sexicu, vyznela však poriadne lacno!

V overale značky Marchessa šliapla vedľa! Hoci čipka z červeného koberca ešte zďaleka nevymizla, rozhodne to s ňou netreba preháňať. Dostatočne odstrašujúcim príkladom je samotná Leighton, ktorá zrejme chcela vytvoriť dojem, že nie je ani nahá ani oblečená. V priehľadnom outfite a s neuveriteľne hlbokým výstrihom totiž nepôsobí práve najlepšie – bez spodnej bielizne by zabodovala snáď len u chlipného šejka!

Aj keď brunetka v čipkovanom overale úspech nezožala, vešať hlavu zatiaľ nemusí. Pred kamerou sa jej totiž darí viac ako dosť. Momentálne hviezdi na striebornom plátne po boku Gwyneth Paltrow v snímke s názvom Country Strong. Minulý mesiac si dokonca prevzala cenu Hollywood Spotlight Award, ktorá je predzvesťou toho, že o Leighton budeme ešte počuť.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu