Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Už jej chýba len metla do ruky: Helena, ty si sa ale dogabala!

Helena Bonham Carter vyrazila do ulíc ako rozprávková postavička. Zobraziť galériu (8)
Helena Bonham Carter vyrazila do ulíc ako rozprávková postavička. (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN – Opäť svojská a doobliekaná! Hoci Helena Bonham Carter (45) patrí k najuznávanejším britským herečkám, jej vkus sa už roky vymyká akýmkoľvek konvenciám. Akoby uviaznutá vo vlastnom svete sa hollywoodska diva nedávno premávala v londýnskych uliciach – v outfite ako z rozprávky o čarodejniciach.

Žeby sa zžívala s ďalšou postavičkou? Aj tak by sa dala vysvetliť raňajšia nálada jednej z najospevovanejších umelkýň zo sveta kinematografie. Helena Bonham Carter si totiž medzi ľudí vyrazila v károvaných šatách s nariasenou sukňou, ktoré zanechávali otrhaný dojem. Okolo bedier sa jej vynímal kožený opasok, z pliec jej padal zelený svetrík. Úsmevne pôsobili tiež zhrnuté pásikavé ponožky v podivných našuchovacích „pantofliach“.

Herečkin styling akoby z vykradnutej kostymérne umocňoval aj ležérny účes s mašľou a prehistorickými okuliarmi. Najviac však Helena okoloidúcich bavila svojim výrazom tváre. Štáb a kamery síce okolo nej chýbali, no jej grimasa už z diaľky pripomínala nakrúcanie dôležitej scény.

Napriek tomu, že brunetka v súkromí módnych kritikov zamestnáva na maximum, na pľaci sa mení na talentovaného chameleóna. Dôkazom môže byť zbrusu nové hudobné video Out Of the Game z dielne speváka Rufusa Wainwrighta, v ktorom sa predviedla ako sexi knihovníčka. Nechýba jej štýlový kostým, v závere sa však odviazala v lascívnom korzete s bujným dekoltom. Či sa vám v takejto podobe páči viac, posúďte z videa pod článkom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu