Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

To je hrôza! Vďaka plastikám zostarla na nepoznanie!

Kedysi krásna modelka Caprice Bourret dnes vyzerá ako starena Zobraziť galériu (4)
Kedysi krásna modelka Caprice Bourret dnes vyzerá ako starena

LONDÝN – Tá si ale pomohla! Hoci plastické operácie zvyčajne pomáhajú ku krajšiemu zovňajšku, neraz na ne možno kruto doplatiť. O tom sa na vlastnej koži presvedčila už aj niekdajšia supermodelka Caprice Bourret (39) – tá vďaka nim dnes vyzerá ako dôchodkyňa!

Prehnaná túžba po kráse sa jej vypomstila! Vypnutá pleť bez vrások, plné pery a mladistvý vzhľad – ktorá štyridsiatnička dnes po takomto imidži netúži? Zdá sa však, že aj v takomto prípade platí zlaté porekadlo o tom, že všetkého veľa škodí. Stačí sa pozrieť na tvár niekdajšej americkej krásky Caprice Bourret. Zatiaľ čo pred rokom z nej bola svieža sexica, po plastikách pripomína zvráskavenú starenu!

Blondínka zmenenou vizážou šokovala tento týždeň na istom spoločenskom podujatí v metropole Veľkej Británie. Opuchnutá tvár, výrazné vrásky okolo očí a prehnaný mejkap – to všetko prítomných hostí nutkalo k otázke, či je to vôbec ona. K atraktívnosti jej totiž nepridal ani outfit. Čierna čipka a konzervatívne sako jej roky rozhodne neubralo, práve naopak!

Caprice síce pochádza spoza veľkej mláky, v roku 1996 sa však kvôli pracovným príležitostiam presťahovala do Británie. So svojimi ladnými krivkami sa blysla na titulnej strane tých najznámejších módnych magazínov, no cudzí jej nie je ani pohyb pred kamerou. Okrem televíznych relácií bola hviezdou reklám na diétnu kolu či dokonca pizzu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu