Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Slávne Češky sa vymódili: V týchto šatách dobyli New York!

Petra Němcová, Pavlína Pořízková a Ivana Trump Zobraziť galériu (4)
Petra Němcová, Pavlína Pořízková a Ivana Trump (Zdroj: isifa)

NEW YORK – Predviedli sa v plnej paráde! Modelky Pavlína Pořízková (45) a Petra Němcová (31) spolu s exmanželkou známeho podnikateľa Donalda Trumpa Ivanou (61) sa stretli na červenom koberci. A v prekrásnych šatách vyzerali skvele, čo poviete?

Češky sa vo svete nestratia! Na otvorení zrekonštruovaného obchodného domu Lord & Taylor sa objavili dokonale upravené a priťahovali pohľady hostí. Ktorá sa najviac páči vám?

Slávne Češky sa vymódili:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)
Petra Němcová: Tyrkysový zázrak

Dokonale jej sadli! Petra sa tento raz rozhodla pre romantiku namiesto vyzývavosti a spravila dobre. Padavé tyrkysové šaty so zaujímavou saténovou aplikáciou na nej vyzerajú naozaj vynikajúco. Na nohy si dala strieborné sandáliky, ktoré boli zároveň jej jedinou ďalšou okrasou, keďže doplnky známa brunetka vynechala.

Slávne Češky sa vymódili:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)
Pavlína Pořízková: Mladistvo šik

Dlhú róbu vymenila sa štýlové šatočky! Model farby morskej peny sadol Pavlíne ako uliaty a  voľba klasickej elegancie sa jej vyplatila. Jemné trblietavé aplikácie okolo výstrihu už nedoplnila šperkom, na jej ruke však pútal pozornosť výrazný strieborný prsteň. Pavlína opäť dokázala, prečo ju časopis People dva krát zaradil medzi päťdesiat najkrajších ľudí sveta!
Slávne Češky sa vymódili:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: isifa)
Ivana Trump: Hrdá pávica

Mohlo to byť aj horšie – a oveľa! Meno Ivany Trump navodzuje atmosféru osemdesiatych rokov v ich plnej kráse – tupírované vlasy, vypchávky na pleciach a tak ďalej. Dnes si však Ivana dala záležať a hoci účesom sa nezaprela, jej šaty s motívom pávích pier sú zaujímavé. Odhalené partie by síce viac svedčali mladšej žene, ale Ivana sa aspoň snaží vyzerať modernejšie a za to si zaslúži gratuláciu!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu