Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Ivana Trump v bikinách: Týmto telom zbalila mladého milenca?!

Ivana Trump s mladším milencom Zobraziť galériu (2)
Ivana Trump s mladším milencom

ST BARTHS – Mladosť si za svoj majetok kúpiť nemôže, no spoločnosť mladého zajačika zrejme áno! Milovníčka o štvrťstoročie neskôr narodených mužov, Ivana Trump (60), sa pochválila s najnovším úlovkom. Čo u nej tento nováčik v posteli hľadá, je však každému jasné – vonkajšia krása to rozhodne nebude!

Ex-manželka amerického miliardára Donalda Trumpa si opäť užíva! V týchto dňoch je totiž jej jedinou náplňou dňa vylihovať na slnku, čľapkať sa v mori a pohupovať sa na luxusnej jachte v karibských vlnách. Samozrejme, nie sama! Okrem hŕstky priateľov ju totiž sprevádza aj zbrusu nový milenec, ktorého identitu sa médiám zatiaľ vypátrať nepodarilo. Pri pohľade na Ivanine krivky v bikinách však nikto nepochybuje o tom, čo ho k nej ťahá. Hoci sám nedisponuje bronzovou pokožkou a telom atléta, na vrásky a ochabnutú kožu u partnerky je predsa len ešte primladý. Na boháčke teda obdivuje buď jej vnútornú krásu, alebo... Bankové konto!

Aj keď štyrikrát vydatá podnikateľka na sebe športovú minulosť a kariéru modelky nezaprie, jej figúra už rozhodne nie je to, čo bývala. V boji proti pribúdajúcim rokom kozmetika nestačí a na mladistvom vzhľade pokožky jej nepridáva ani nadmerné množstvo slnečných lúčov. Podobne ako hudobná diva Madonna si však starobu priznať odmieta a u opačného pohlavia vyhľadáva „mladé mäsko“. Dokedy jej ale takáto úchylka vydrží, je zatiaľ otázne...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu