Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Sexepíl na československý spôsob: Má skoro 50 a telo plážovej bohyne!

Pavlína Pořízková v bikinách aj tesne pred päťdesiatkou srší sexepílom. Zobraziť galériu (11)
Pavlína Pořízková v bikinách aj tesne pred päťdesiatkou srší sexepílom. (Zdroj: profimedia.sk)

MYKONOS – Sexi ako zamladi! Hoci Pavlína Pořízková prelomila ľady svetového modelingu už ako sladká osemnástka, za niekdajšou úchvatnou formou nijako nezaostáva ani tesne pred prahom päťdesiatky. Len pred pár dňami svojou dokonalou postavou v bikinách ohurovala gréckych dovolenkárov. Skutočný vek by jej zrejme uhádol iba málokto.

Zvodná od hlavy po päty! Aj tak by sa dal opísať zovňajšok nestarnúcej Pavlíny Pořízkovej, ktorá sa ako prvá kráska z bývalého Československa zapísala medzi top modelingové hviezdy. Za tento mimoriadny úspech vďačí tvorcom prestížneho plavkového vydania časopisu Sports Illustrated. Tí ju totiž vybrali na titulnú stranu až dva roky po sebe (1984 a 1985), čím jej zaistili priam brilantnú kariéru. Rodáčka z Čiech však svojich skalných fanúšikov nesklame ani dnes.

Pavlína si s manželom Ricom Ocasekom vyrazila za oddychom do Grécka, kde svoje bezchybné krivky predvádzala v belasých bikinách. Je priam neuveriteľné, že napriek blížiacej sa päťdesiatke stále pôsobí ako sexica v najlepších rokoch. Štíhle nohy a ploché vyformované bruško je zárukou, že sa za ňou nielen na pláži stále otáčajú všetky hlavy.

O tom, že Pavlína patrí medzi výnimočné supermodelky, môže svedčiť aj nasledujúca zaujímavosť. Úspešná hviezda sa stala námetom až pre tri skladby od troch rôznych hudobných skupín. Kapela No Doubt svoju pieseň dokonca bez okolkov počastovala príznačným názvom Paulina.

Jedinečnosť vlastnej manželky dokáže oceniť predovšetkým hudobník Ocasek, ktorý sa kvôli svojej vyvolenej musel rozviesť. „Výnimočný deň: 30 rokov, odkedy som stretla svojho manžela,“ podelila sa Pavlína o výročie prostredníctvom Twitteru ešte začiatkom mája.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu