Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

1. československá supermodelka ohuruje aj pred 50-kou: Wau, to je kočka!

Takmer päťdesiatročná Pavlína Pořízková svojím vzhľadom vyráža dych. Zobraziť galériu (6)
Takmer päťdesiatročná Pavlína Pořízková svojím vzhľadom vyráža dych. (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Stále krásna! Pavlína Pořízková (48) bola prvou svetovo úspešnou modelkou z bývalého Československa. Ako vôbec prvé dievča zo strednej Európy sa objavila na obálke plavkového vydania Sports Illustrated. Hoci brunetka už dávno nemá osemnásť, figúru a mladistvý šarm by jej mohla závidieť nejedna mladšia žena. Dokázala to na štvrtkovom charitatívnom podujatí v New Yorku, kde právom pútala pozornosť.

Mnohým spadla sánka! Pavlína Pořízková už roky žije v Amerike, no jej meno v bývalom Československu stále rezonuje. Práve ona sa totiž stala prvou „našou” supermodelkou. Od čias, kedy ako 18-ročná pózovala pre plavkový editoriál, však na príťažlivosti nestratila. 

Pavlína sa vo štvrtok zúčastnila každoročnej charitatívnej akcie v Americkom prírodovednom múzeu a doslova vyrážala dych. V zlatých šatách, ktoré obopínali jej postavu, ukázala, že má skvelú figúru.

Tým podstatným elementom, ktorý púta pozornosť, je však jej tvár. Hoci už má pár vrások, pôsobí nesmierne mladistvo a vyžaruje z nej nespochybniteľný šarm. A to je Pořízková jedna z mála modeliek, ktoré neabsolvovali žiadnu plastiku na vylepšenie vzhľadu. Klobúk dole!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu