Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Belohorcová namiesto roboty vylihovala na pláži!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (13)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA - Moderátorka pripravovanej markizáckej reality show Big Brother-Súboj Zuzana Belohorcová (29) si robí, čo sa jej zachce. S jej účasťou sa rátalo na víkendových kastingoch do relácie, no po Zuzane nebolo ani stopy.

Vedenie televízie s hrôzou zistilo, že plavovláska si "vegetí" na slnečnej pláži na Ibize. A nikomu o svojej neplánovanej dovolenke nepovedala ani slovo! Šéfovia televízie Markíza i produkcia najznámejšej svetovej reality show boli ako obarení. V Záhorskej Bystrici sa začali koncom uplynulého týždňa kastingy a jedna z jej tvárí - moderátorka Zuzana Belohorcová - ich jednoducho odignorovala!

Do mekky neviazanej zábavy - na španielsku Ibizu - odletela v spoločnosti svojej kamarátky už v piatok a na Slovensko dorazila iba v pondelok. S výberom semifinalistov do reality show Big Brother-Súboj si teda museli v Markíze poradiť bez nej. "So Zuzanou sme počítali na kastingoch, no ona odišla na dovolenku. Hoci jej zmluva nadobúda platnosť až v septembri, mali sme dohodu, že na kastingy príde," potvrdila informáciu hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová. "Je mi to veľmi ľúto, naozaj som si nemyslela, že to bude mať také vážne dôsledky," povedala Zuzana krátko po prílete domov.

Belohorcovú zrejme nateraz finančná sankcia minie, no určite sa nevyhne stretnutiu zoči-voči so šéfom Markízy Vladimírom Repčíkom. A ten jej bude mať čo povedať! Zuzana by si po tomto dôkladnom čistení žalúdka mala uvedomiť, že akýkoľvek prešľap je vlastne hazardom s lukratívnou zmluvou, ktorá jej zaručuje minimálne 170-tisícový mesačný príjem za uvádzanie markizáckej reality show.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu