Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zmluva zakazuje Belohorcovej otehotnieť!

Markíza je na moderátorku Big Brother prísna. Musí si kontrolovať dokonca aj váhu. Zobraziť galériu (13)
Markíza je na moderátorku Big Brother prísna. Musí si kontrolovať dokonca aj váhu.

BRATISLAVA - Tehotenstvo? Ani nápad! Moderátorka pripravovanej reality show Big Brother Zuzana Belohorcová (29) dostala od Markízy jasný zákaz - počas trvania programu do konca tohto roka nemôže na bábätko ani pomyslieť.

To však ani zďaleka nie je všetko. Podľa tajnej zmluvy, ktorú sa Novému Času podarilo získať, musí bývalá učiteľka sexu dodržiavať ďalšie prísne nariadenia svojho zamestnávateľa. A tie sa netýkajú len pracovných povinností. Zmluva, ktorú sympatická blondína s Markízou podpísala, je poriadne tvrdá a hlboko zasahuje do jej súkromia. Podľa našich informácií jej okrem tehotenstva zakazuje desiatky ďalších aktivít. Zuzana si napríklad ani náhodou nemôže dovoliť nový účes. O strihaní alebo prefarbovaní vlasov nemôže byť ani reči. Markíza jej odteraz bude "hovoriť" aj do oblečenia - musí byť tip-top nielen pred, ale aj za kamerami.

Usmievavá sexica si bude musieť strážiť aj svoju figúru. Počas trvania reality show má povolené pribrať maximálne jeden kilogram. A aby Repčíkovej televízii náhodou neurobila hanbu svojou kondičkou, štyrikrát do týždňa sa musí povinne vypotiť v posilňovni. "Priznávam, táto zmluva je prísnejšia ako tá, ktorú som mala počas moderovania Láskania," potvrdila naše zistenia Zuzana.

Dohoda sa však netýka len jej imidžu. Pre moderátorku bude zvyšok roka, podobne ako pre finalistov v kontajneri (dom, kde budú bývať), hotovým väzením. Počas celého trvania súťaže totiž nemôže opustiť hranice Slovenska. "Predtým si však ešte užijem poslednú dovolenku. Odchádzam so známymi do Talianska, avšak len na päť dní. Viac voľna som nedostala," vyjadrila sa Zuzana.

Obetí, ktoré musí pre Big Brother priniesť, je viac než dosť. Výsledok ale nie je zaručený - plat moderátorov sa totiž odvíja od sledovanosti relácie. Môžu teda skončiť aj s takmer prázdnymi vreckami. "Na to nemyslím. Vždy idem do projektu s tým, že bude mať úspech," dodala optimisticky. A čo sa stane, ak Zuzana zmluvu poruší? "Nedodžanie dohody budeme riešiť finančnou pokutou a v extrémnych prípadoch aj výmenou moderátora, k čomu verím vôbec nedôjde," uzavrela hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu