Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Zuzana Belohorcová: 300-tisíc za mesiac!

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (11)
Zuzana Belohorcová

BRATISLAVA - Päť tisícok za deň. Päťstotisíc za 100 dní. A ak pôjde všetko dobre, ešte 120-tisíc korún navrch! Summa summarum až okolo 300-tisíc korún mesačne môže zarobiť moderátorka reality show Big Brother Zuzana Belohorcová (29), ak sa jej podarí prilákať pred televízne obrazovky približne 1,2 milióna divákov.

Belohorcová sa v Big Brother nabalí! + Čím viac divákov, tým viac ,,bobákov" 300-tisíc za mesiac! Blondínka z pripravovanej markizáckej reality show Big Brother si za stodňovú fušku slušne vylepší rozpočet. Závidieť jej môže nejeden Slovák, veď Belohorcová za jediný deň na pľaci zinkasuje päť tisícok! Vďaka tomuto hviezdnemu príjmu by Zuzane stačilo pracovať iba 3,5 dňa v mesiaci, aby zarobila priemerný mesačný plat Slováka, teda okolo 17-tisíc korún.

Je príjem moderátorky Big Brother primeraný práci, ktorú onedlho odvedie pred televíznymi kamerami? "K zárobkom moderátorov sa vyjadrovať nebudem, je to interná záležitosť," odmietla komentovať Belohorcovej príjem hovorkyňa Markízy Ivana Semjanová.

Zuzana sa v súčasnosti objavuje na rôznych hudobných festivaloch na Slovensku, kde robí nábor do svetoznámej šou. Za túto prácu navyše však nedostáva od Markízy ani korunu! Má uhradené iba cestovné náklady a diéty. Big Brother sa na obrazovky Markízy dostane už v septembri a od tohto termínu záleží len a len na Zuzane, či sa jej podarí prilákať k televízorom dostatočný počet divákov.

Ak by totiž sledovanosť Big Brother lámala rekordy a pozeralo by ju viac než 1,2 milióna divákov, Belohorcovej by k 170-tisícovému mesačnému platu "prihodili" ďalších 120-tisíc korún! Teda celkovo by za jediný mesiac zinkasovala temer tristo tisícok. Zuzana bude "v balíku" a potom si bude môcť dovoliť aj náročnejšiu plastiku tváre, než je len vyhladzovanie mimických vrások na čele, ktoré podstupuje každé tri mesiace. Vpichovanie botulotoxínových injekcií stojí 5-tisíc korún.

Samotná moderátorka k citlivej otázke peňazí nechcela nič povedať: "Žiaľ, som viazaná zmluvou, nemôžem sa k tomu vyjadrovať. Dodržujem podmienku mlčanlivosti, ktorá sa týka aj tejto otázky."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu