Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Belohorcová zbierala prihlášky do Big Brother

Zuzana Belohorcová Zobraziť galériu (5)
Zuzana Belohorcová

POPRAD - Špička slovenskej a českej hudobnej scény priviedla do varu približne 25-tisíc návštevníkov víkendového hudobného festivalu Ready Okey Leto 2005 v Poprade.

Na nezáujem sa nemohla sťažovať ani moderátorka Zuzana Belohorcová (29), ktorá do reality show Big Brother zlákala takmer 700 odvážlivcov. Najväčší zážitok si však spod Tatier odniesol slovenský Scooter Jožo Jigga Suchý (21), ktorý sa konečne stretol so svojím nemeckým idolom.

,,Bolo to super. Je to zážitok na celý život," žiaril šťastím Suchý, keď si v piatok na popradskom štadióne podal ruku s členmi kapely Scooter. Úspešný večer však prežila aj bývalá učiteľka sexu, najnovšie moderátorka reality show Big Brother Zuzana Belohorcová. V markizáckom stánku totiž vyzbierala 700 prihlášok od ľudí, ktorí si trúfajú zabojovať o 10 miliónový balík. Jedným z nich bol dokonca i 21-ročný Popradčan Rastislav Vdovjak, ktorý ešte len v novembri podstúpil náročnú operáciu srdca, no dnes už si s umelou chlopňou trúfa zabodovať v multimiliónovej súťaži.

,,Chcem niečo vyskúšať. Myslím, že mám veľkú šancu. Už keď nie ja, tak nikto," so smiechom smelo zhodnotil svoje šance mladík. Víkend pod Tatrami však patril predovšetkým hudbe. Slovenskí interpreti, vrátane IMT Smile, No Name, Desmodu a mnohých ďalších, či ich českí kolegovia zo skupín Buty a Chinaski ponúkli návštevníkom viac než 20 hodín živej hudby. Záver festivalu už patril veľkolepému polnočnému ohňostroju, ktorý urobil definitívnu bodku za tohtoročným Ready Okey letom.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu