Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Harry Potter „zmužnel“: Z detskej hviezdy sexuchtivý Casanova!

Daniel Radcliffe Zobraziť galériu (10)
Daniel Radcliffe

LONDÝN – Nie je žiadne neviniatko! Britský herec Daniel Radcliffe (21) je nadšený z nového muzikálu na Broadwayi. Neberie to však len ako umeleckú výzvu, ale aj ako príležitosť “zalaškovať“ si s opačným pohlavím. Cieľ má totiž jasný – užiť si trochu neviazaného sexu!

Ešte donedávna to bol sladký okuliarnatý chlapec, ktorý stvárnil detského čarodejníckeho učňa v slávnej filmovej ságe o Harrym Potterovi. Dnes je to mladá hviezda s majetkom presahujúcim 40 miliónov libier a s chúťkami prirodzenými jeho veku. Preto si s spokojne mädlí ruky a nevie sa dočkať účinkovania v novom muzikáli How to Succeed in Business Without Really Trying. Keďže o ženských tanečniciach na Broadwayi už toho veľa počul, rozhodol sa zaloviť práve v týchto vodách. Veď sú to vraj neuveriteľné príťažlivé ženy!

„Od štrnástich som mal vzťah a teraz som single,“ prezradil mladý sexsymbol v magazíne Dazed. „Povedal som priateľovi, že budem makať na programe s krásnymi tanečníčkami. Ten však na to reagoval, že vyspať sa s nejakou z nich, by bola chyba. Je to dobrá rada, ale nie som si istý, či sa jej budem držať.“  No aby nie, veď s takým majetkom a vyšportovanou postavou mu iste nejaká sadne na lep!

Svoje zmyselné chúťky však bude musieť krotiť do jari – až vtedy sa predstaví v postave ambiciózneho mladého zamestnanca veľkej korporácie v obľúbenej muzikálovej satire, ktorú na Broadwayi po prvý raz uviedli v roku 1961. Rok na to získala Pulitzerovu cenu. Naposledy sa tento muzikál hral v roku 1995 a pre mladého britského herca to je prvá divadelná úloha v New Yorku od roku 2008, keď svoj herecký talent ukázal v predstavení Equus.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu