Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Útok na hviezdu z Harry Pottera: Ublížila jej vlastná rodina!

Afshan Azad Zobraziť galériu (3)
Afshan Azad (Zdroj: isifa)

MANCHESTER – Podarená rodinka! Hovorí sa, že rodičov a súrodencov si nevyberáš. Žiaľ, mimoriadne trpko toto poznanie okúsila na vlastnej koži herečka bengálskeho pôvodu Afshan Azad (22). Vo vlastnom dome v Manchestri ju napadli najbližší príbuzní. Za ublížením na zdraví stojí jej otec a brat!

Okatá kráska s exotickými črtami sa predstavila vo filmovej sérii o Harrym Potterovi v postave čarodejnice Padmy Patil. Nikdy predtým nehrala, ale predsa sa rozhodla ísť na konkurz a motyka vystrelila! Vybrali si ju. Sama priznala, že spolužiaci sa jej najskôr vysmievali, ale potom im padla čeľusť. Afshan to dokázala! „Bol to najlepší zážitok môjho života,“ priznala v jednom interview.

Jeho dôsledky však zrejme budú patriť k tým najhorším. Zatiaľ sa nevie, čo stálo za týmto strašným skutkom. Peniaze? Porušenie náboženských tradícií? Môžeme len špekulovať. Abula (54) a Ashrafa (28) Azadovcov už obvinili z pokusu o zabitie. Prepustili ich na kauciu a súdny proces bude pokračovať 12. júla.

Je to o to šokujúcejšie, že ide o ďalší útok na hviezdu z filmu o mladom čarodejníkovi. Pri Afshan stáli skutočne všetci svätí! Podobný prípad spred dvoch rokov skončil tragicky. V máji 2008 ubodali k smrti Roba Knoxa (18), ktorý hral v Potterovi Marcusa Belba. K tragédii došlo po tom, čo sa snažil zabrániť bitke, do ktorej sa zaplietol hercov mladší brat Jamie pred jedným z londýnskych barov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu