Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Ožratý Harry Potter: Toto má byť idol mládeže?!

Daniel Radcliffe alias Harry Potter Zobraziť galériu (6)
Daniel Radcliffe alias Harry Potter

PETROHRAD – Dal si do nosa! Predstaviteľ Harryho Pottera, herec Daniel Radcliffe, má od slušného mladého muža naozaj ďaleko. Na výlete v Rusku sa pri oslave svojich 21. narodením totiž zrúbal doslova pod obraz. Z podniku síce nakoniec odišiel po svojich, ale zato bez topánok!

Tanec na stoličkách, čistá vodka a bosé nohy! Tak vyzerala narodeninová oslava Daniela Radcliffa, ktorého si mnohí fanúšikovia stotožňujú s hrdinom, ktorý ho preslávil, čarodejníkom Harrym Potterom. Herec vraj do seba lial množstvo vodky, až kým sa nedostal do stavu, v ktorom ho zachytávajú fotografie.

Zábava sa však ešte len začínala. Mladý Angličan si totiž povedal, že nastala jeho chvíľa, vyskočil na stoličku a predviedol všetkým svoje tanečné umenie. Popri tom sa nevedel prestať smiať. „Skvele sa bavil. Celú noc sa smial ako hyena!“ prezradila Katya, ktorá bola v klube 48 stoličiek v tom istom čase ako Daniel. „Boli sme hotoví, keď sme si uvedomili, že je to Harry Potter. Bol jednoducho úžasný,“ dodala. Herec sa zabával asi do štvrtej nadránom – a to tak dobre, že si ani neuvedomil, že z klubu odchádza bosý, len v ponožkách!

Zdá sa, že Daniela už veľmi nebaví byť príkladným dieťaťom/mladým mužom. Nie je tajomstvom, že si „zahúlil“ aj marihuanu. A tento raz sa nemieni ani ospravedlňovať svojim fanúšikom, či ich rodičom. „Petrohrad je asi to nejneuveriteľnejšie, najskvelejšie miesto, na ktorom som doteraz bol,“ povedal. Nuž, pri pohľade na jeho fotografie veríme, že si svoj výlet užil naozaj naplno!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu