Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šeredovú v Talentmanii vystriedajú komici Genzer a Suchánek!

Richard Genzer a Michal Suchánek Zobraziť galériu (5)
Richard Genzer a Michal Suchánek

PRAHA - Modelku Alenu Šeredovú, ktorá opustila porotu česko-slovenskej talentovej súťaže Talentmania, nahradia dnes večer zabávači Richard Genzer a Michal Suchánek. Uviedol to dnes denník Aha!.

Genzer a Suchánek sa v relácii objavia v priamom prenose prvého semifinále súťaže. Denník Aha! s odvolaním na zdroj zo zákulisia relácie uviedol, že televízia sa rozhodla, že každý súťažný večer zastúpi Šeredovú "niekto z tvárí Novy".

"K tímu Talentmanie sa pripoja protagonisti Mr.GS - zabávači Richard Genzer a Michal Suchánek," povedala tn.cz bez ďalších podrobností hovorkyňa Novy Michaela Fričová. Genzer a Suchánek teraz uvádzajú v televízii Nova talk show Mr GS. V minulosti patrili k protagonistom úspešného zábavného programu Tele tele, ktorý taktiež vysielala Nova.

Dôvodom odchodu Šeredovej z poroty bola podľa Fričovej jej časová vyťaženosť a komplikované cestovanie na živé prenosy do Bratislavy. Modelka žije v Taliansku s futbalovým brankárom Gianluigim Buffonom. Médiá špekulovali o tom, že skutočným dôvodom jej odchodu bola nespokojnosť televízie s jej počínaním - bola vraj najslabším článkom poroty.

Talentmania je spoločným projektom TV Nova a Markíza. Štvorčlenná porota pri nej doteraz vyberala nadaných ľudí z krajín bývalej federácie - členmi poroty sú režisér Zdeněk Troška, moderátorka Adela Banášová a spevák Pavol Habera. Teraz budú rozhodovať o tom, kto postúpi do finále súťaže, už len diváci svojimi sms správami.

Talentmaniu spustili Nova s Markízou na konci augusta. Doteraz sa vysielali záznamy z kastingov, dnes večer budú televízni diváci sledovať priamy prenos prvého semifinále. Víťaz súťaže získa odmenu vo výške takmer štyroch miliónov korún. O peniaze a titul nejtalentovanějšího Čecha alebo Slováka bojujú súťažiaci všetkých vekových kategórií. Na rozdiel od speváckych súťaží sa tentokrát predstavujú v mnohých rôznych disciplínach. Castingov sa tak okrem spevákov a hudobných skupín zúčastnili napríklad mažoretky, žongléri, hypnotizér, skupiny roztlieskavačiek alebo tanečníci.

Na televíznych obrazovkách sa v rovnakej dobe objavili aj konkurenčný, podobne zameraný program nazvaný Česko Slovensko má talent, ktorý spoločne pripravujú stanice Prima a Joj.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu