Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Polonahí akrobati: Pyco a Šeredová vo vytržení!

Zdeněk a Petr (hore) v Talente, Show Express Dance Company v Talentmanii. Zobraziť galériu (11)
Zdeněk a Petr (hore) v Talente, Show Express Dance Company v Talentmanii.

BRATISLAVA – Zaujímavá zhoda! V oboch talentových šou mali diváci možnosť vidieť akrobaciu v podaní mužskej dvojice. Zaujímavé je, že kým v nedeľnej Talentmanii si na polonahých telách zgustla najmä Alena Šeredová (32), v šou Česko Slovensko má talent boli vo vytržení Martin Pyco Rausch (32) a Jaro Slávik (36).

Bolo sa na čo pozerať! Ak diváci prepínali v nedeľu medzi oboma talentovými šou, mohol sa im naskytnúť veľmi podobný pohľad. Na oboch javiskách sa totiž predstavili siloví akrobati. A polonahí!

V Česko Slovensko má talent sa predviedli Zdeněk a Petr. Na pódium sa síce dostavili v spoločenskom oblečení, ale saká a košele išli postupne dole a väčšinu akrobatických kúskov predviedli s odhalenou hruďou.

Na Luciu Bílú to zapôsobilo len do takej miery, že zdvihla oba palce hore. Komentárov sa ujali chlapi. „To je neskutočné!“ kričal vo vytržení Pyco zo zákulisia. A Jaro Slávik zašiel ešte ďalej. „Okrem toho, že sme videli zrod hviezd, české a slovenské dámy budú so mnou súhlasiť, že sme videli aj zrod nových sexsymbolov zábavného priemyslu,“ zložil poklonu sympatickým mladíkom.

Zato v Talentmanii si zgustla na polonahých akrobatoch najmä krásna Alena Šeredová. „Konečne sa máme aj my s Adelkou na čo pozerať, pretože vždy tu boli len také „kozaté“ baby,“ privítala chalanov z formácie Show Express Dance Company.

A mala čo dodať aj po ich vystúpení, ktoré bolo veľmi podobné výkonu Zdeňka a Petra u konkurencie. „Ja som zvyknutá mať doma vyšportované telo, vidím ho každý deň. Ale vy dvaja naozaj nie ste na zahodenie,“ skonštatovala. Snáď tú poslednú vetu radšej nikto jej partnerovi Gigimu Buffonovi nepreloží...

 

VIDEO: Vystúpenie akrobatov v Česko Slovensko má Talent.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu