Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Banášovej pikantné prerieknutie: Šeredovú som videla hore bez! Viem, či má silikóny!

Adela Banášová priznala, že videla Šeredovú hore bez. Zobraziť galériu (5)
Adela Banášová priznala, že videla Šeredovú hore bez.

BRATISLAVA – Videla ju bez podprsenky! Na pražskom divadelnom kastingu Talentmanie, sa diváci dozvedeli viac, akoby možno chceli. Jedna z účinkujúcich dám sa v šou rozrečnila o prsiach. Zaujímalo ju aj to, či modelka Alena Šeredová (32) má silikóny. Moderátorka Adela Banášová (29) jej dala jasnú odpoveď.

Mlčanie je zlato! Skôr ako predviedla talent, porotu poriadne otrávila. Pani Pavlína Parlištová (33) z Prahy má poriadne podrezaný jazyk. Presvedčiť sa o tom mohli na vlastné oči aj diváci televízie Markíza v nedeľu počas Talentmanie.

V momente ako Pavlína vystúpila na javisko, zaujala českého porotcu Zdeňka Trošku. Ten jej pochváli dlhé vlasy a spýtal sa, či sú jej. To však netušil, akú lavínu svojou otázkou spustí. Pavlína v momente pohotovo zareagovala: „To sú moje - natural. Tieto sú tiež bio natural,“  a ukázala smerom na svoje prsia a pokračovala ďalej: „Túto pieseň som pôvodne chcela spievať pre Alenu Šeredovú, ale teraz keď som videla naživo Adelku, tak zo solidarity, že máme rovnaké číslo objemu, tak i pre ňu.“

Adela sa mierne zháčila a bola zvedavá, aký objem mala pani na mysli. Ani Zdeněk Troška spočiatku nechápal, o čom pani hovorí a na rovinu sa jej opýtal: „To, že máte nulky prsia obidve? Ja tomu nerozumiem.“ Česká súťažiaca mu to v momente vysvetlila: „Áno, že sú to prirodzené prsia, žiadne nafúknuté.“

Na jej slová však ihneď zareagovala Šeredová: "Ja som prifúknutá, či čo?" Pani Parlištová s úsmevom odvetila, že sa o tom v Čechách špekuluje.

Skôr, ako jej Šeredová stihla odvetiť, jej do reči skočila kolegyňa Banášová a povedala: „Ja som Alenu videla bez podprsenky a definitívne to tak nie je.“ Razantne povedala blondínka, čím dala najavo, nie len to, že česká topmodelka nemá silikóny, ale aj to, že ju videla hore bez.

Táto téma však podráždila aj Paľa Haberu, ktorý rozhorčene poznamenal: „Došli ste sa baviť o kozách alebo ukázať talent?“

O tom, že sa nádejná speváčka zle uviedla pred porotou, svedčí aj fakt, že po jej odprezentovaní talentu, Pavlínu „zvozila“ aj Šeredová. Povedala jej, že jej úvod bol doslova vulgárny, no napriek tomu ju spolu s Adelou chceli posunúť ďalej. Žiaľ, ani to jej nepomohlo. Do ďalšieho kola nepostúpila, keďže ďalšie dva hlasy- od divákov, ani od mužských porotcov, nedostala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu