Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Šok! Šeredová náhle odchádza z Talentmanie

Alena Šeredová Zobraziť galériu (8)
Alena Šeredová

PRAHA - Alena Šeredová odchádza z poroty česko-slovenskej talentovej súťaže Talentmania, ktorá je spoločným projektom televízie Nova a Markíza. Uviedol to dnes server tn.cz. Dôvodom je podľa hovorkyne Novy Michaely Fričovej časová vyťaženosť modelky žijúcej v Taliansku.

V akom zložení nastúpi porota do prvého semifinálového kola, bude prekvapením večera, ktorý sa bude v nedeľu naživo vysielať z Bratislavy, uvádza tn.cz. Nová tvár tak doplní zostavu vyberajúcu nadaných ľudí z krajín bývalej federácie, v ktorej Česko zastupuje režisér Zdeněk Troška a Slovensko moderátorka Adela Banášová a spevák Pavol Habera.

"Alena Šeredová požiadala tvorcov relácie Talentmania o ukončenie jej účasti v tejto talentovej show. Po spoločnej dohode tak Alena Šeredová končí v úlohe porotkyne Talentmanie a v relácii sa naďalej nebude vyskytovať. Dôvodom bola jej časová vyťaženosť a komplikované cestovanie na živé prenosy do Bratislavy," uviedla vo vyhlásení Fričová.

Talentmaniu spustili Nova s Markízou na konci augusta. Doteraz sa vysielali záznamy z kástingov, v nedeľu už budú televízni diváci sledovať priamy prenos prvého semifinále.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu