Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zabávač Genzer z Talentmánie opustil po 12 rokoch ženu: Kvôli milenkinmu Facebooku!

Richard Genzer a Linda Finková Zobraziť galériu (3)
Richard Genzer a Linda Finková (Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Český komik Richard Genzer, ktorý je na Slovensku známy najmä ako glosátor markizáckej šou Talentmánia, sa rozišiel s manželkou Lindou Finkovou. Dôvodom je skutočnosť, že si našiel novú priateľku. Tou je Markéta Jiránková, ktorá hercovi poriadne zavarila. So svojím novým vzťahom sa totiž už pred mesiacom pochválila na profile na Facebooku.

Rozchod pre iDNES.cz potvrdila Finková, ktorá okrem toho naznačila, že možno dôjde aj k rozvodu. "Tak nebudeme predsa zosobášení dvadsať rokov, nie? To by bolo trápne. Ja sa predsa ešte určite budem chcieť niekedy vydávať," uviedla speváčka a moderátorka rádia Frekvence 1 s tým, že je však momentálne šťastná.

"S deťmi je nám fajn. A rozvod? O tom sme sa ešte nebavili. Zatiaľ sa totiž moc nebavíme. Ja som sama, uvidíme, čo bude neskôr. Teraz sa venujem deťom a práci," dodala Finková.

Genzer a Finková sa vzali v roku 2000 v televíznom programe Hogo Fogo, pričom herec sa o tom dozvedel až priamo počas obradu. Dvojica má spolu dve deti - 14-ročnú dcéru Viktorku a štvorročného syna Matyáša. Manželia v roku 2004 počali aj tretie dieťa, o to však prišli, keď Finková v šiestom mesiaci potratila. 

Takýmito zábermi sa na sociálnej sieti chváli Genzerova nová milenka.
Zobraziť galériu (3)
Takýmito zábermi sa na sociálnej sieti chváli Genzerova nová milenka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu