Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Bruchala: Budem plešatý!

Pavol Bruchala Zobraziť galériu (15)
Pavol Bruchala

BRATISLAVA - Moderátor Markízy Pavel Bruchala (27)je zdesený. Trápi ho totiž nepríjemné ochorenie, ktoré spôsobuje vypadávanie vlasov. Modrooký držiteľ ocenenia TOM 2004 môže byť už o niekoľko rokov úplne plešatý. Tvoria sa mu kúty v čelovej časti tváre a dokonca mu šedivejú vlasy. "Asi budem holohlavý," hovorí so smútkom v hlase.

Sympatický moderátor je presvedčený, že pod tento problém sa podpísal obrovský stres, ktorý prežíval počas štúdia herectva na Akadémii umení v Banskej Bystrici a neskôr na Vysokej škole múzických umení v Bratislave. Pred piatimi rokmi mal dokonca žalúdočné vredy. Silné bolesti zaháňal liekmi, na čo dopláca ešte aj v súčasnosti. "Pravdepodobne toto zapríčinilo vypadávanie a šedivenie vlasov," povedal Bruchala. Aby zachránil pokrývku svojej hlavy, berie viacero liekov, vitamínov a minerálov. Nič z toho však nepomáha.

Podľa kožnej lekárky Ľudmily Mucskovej z Malaciek má Bruchala pravdepodobne problém s nadmernou produkciou mužského pohlavného hormónu testosterónu, alebo má jeho zdravotný stav genetický pôvod. "V tomto prípade je málo možností, ako vyliečiť plešatosť. Poznáme iba metódy na udržiavanie daného stavu. Krajným riešením je transplantácia," uviedla Mucsková.

"Nastrelenie", čiže transplantácia vlasov, však nie je lacná záležitosť. Zákrok stojí niekoľko desaťtisíc korún a na Slovensku ho robia len v dvoch mestách - v Bratislave a Banskej Bystrici. "Ak budem plešatý, tak budem. Nič s tým nenarobím. A vraj takíto muži sú aj tak sexi," dodáva statočne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu