Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Pavel Bruchala: Volám sa Peter. Ehh... Pavel!

Pavel Bruchala Zobraziť galériu (13)
Pavel Bruchala

BRATISLAVA – Je to možné? Moderátorovi najsledovanejšej televízie Pavlovi Bruchalovi nehrozí za zlyhanie v galaprograme Slávik od Markízy žiadna sankcia! Víťaz ankety najpopulárnejších osobností TOM 2004 sa počas sobotného moderovania v priamom prenose niekoľkokrát pomýlil, a teraz sa z neho smeje celé Slovensko. Ako to vysvetlia šéfovia televízie?

Bruchala počas moderovania programu Slávik 2004 doslova „perlil“. Keď sa pomýlil prvýkrát, obecenstvo to zobralo ako „srandu“. Po druhom brbte už prítomným do smiechu nebolo. Moderátor totiž nazval Mariku Gombitovú Monikou. A to vyvolalo v hľadisku poriadny rozruch! Tento jeho „prekec“ však nebol v ten večer posledný.

Vedenie Markízy si za svojou tvárou stojí. „Brbty môže v priamom prenose urobiť každý. Problém je, že sa nedajú vystrihnúť a moderátor všetky svoje chyby musí napraviť priamo na mieste,“ vysvetľuje hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Pavel svoje moderovanie Slávika ako zlyhanie neberie. „Ja sa za svoj výkon nehanbím. Pripravoval som sa naň veľmi dôkladne a všetko klaplo ako malo,“ prízvukuje moderátor zábavno-finančnej hry Zlaté vajce. Svedomie sa v ňom predsa len pohlo. Po svojom brbte sa skontaktoval so speváčkou Gombitovou, aby sa jej ospravedlnil. „Marika bola ku mne veľmi milá, povedala mi, že sa na tom iba pobavila, pretože sa to môže stať každému,“ hovorí.

A pobavila sa nielen ona. Pri jeho „prekecoch“ sa počas programu smiala speváčka Jana Kirschner. Okrem nej aj mnoho umelcov na následnej recepcii a desiatky tisícov televíznych divákov. Nešlo tu totiž, žiaľ, len o jazykový prešľap. Ale o neznalosť. Veď meno Mariky Gombitovej patrí k najzvučnejším menám slovenskej hudobnej brandže.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu