Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Markíza chce do Big Brother Bruchalu!

Pavel Bruchala
Pavel Bruchala

BRATISLAVA – Konflikty, hádky a vyostrené situácie – to všetko nás čaká v reality show Big Brother, ktorú plánuje TV Markíza spustiť ne jeseň. Jej súčasťou však nebudú len finalisti – obyčajní ľudia vybrané odbornou porotou.

Do „kontajnera“, domu plného kamier, v ktorom sa celý „dej“ bude odohrávať, sa nasťahujú aj slovenské celebrity! Jednou z nich bude pravdepodobne aj sympatický moderátor Pavel Bruchala (27).

„Nemal by som s tým problém. Pobyt v dome by som bral ako príjemný žart a pokojne by som s finalistami pobudol aj v tej chudobnejšej polovičke,“ povedal Bruchala s úsmevom. Práve on je jedným z horúcich kandidátov z radov prominentov, ktorý by sa mal v Big Brother objaviť. „Možnosť, že aj do kontajnera prizveme nejakú celebritu, v súčasnosti zvažujeme. Do úvahy prichádza aj Pavel Bruchala, je skvelým typom na takúto šou,“ potvrdila hovorkyňa TV Markíza Ivana Semjanová.

Hosťovanie slávnych v tomto úspešnom formáte sa už osvedčilo v mnohých krajinách. V prvej sérii programu v Nemecku sa na tento experiment podujala – okrem bývalého rakúskeho futbalistu Toniho Polstera – napríklad i moderátorka a bývalá misska Verona Feldbusch. A nebol to zlý nápad – diel, v ktorom účinkovala, svojou sledovanosťou prevalcoval dokonca i absolútne finále!

Prominenti však predsa len nie sú obyčajní ľudia. Sexi Verona sa ani náhodou nedelila s ostatnými finalistami o toaletu a takúto výnimku by vyžadoval i Bruchala. „S kamerami v sprche alebo na toalete by som určite nesúhlasil,“ vyhlásil moderátor.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu