Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Drsná správa pre Chabroňovú: Končíš... aj s reláciou!

Andrea Chabroňová Zobraziť galériu (4)
Andrea Chabroňová

BRATISLAVA – Už s ňou nerátajú! Moderátorka verejnoprávnej STV Andrea Chabroňová (29) má hlavu v smútku. Topky.sk zistili, že vedenie televízie chce zrušiť jej šoubiznisovú reláciu Extra. Plavovláska by tým pádom zostala od nedele bez práce.

Je na odstrel! Sympatická moderátorka Andrea Chabroňová zrejme čoskoro príde o prácu. Topky.sk sa dozvedeli, že vedenie z Mlynskej doliny chce zrušiť jej program Extra. Dôvodom vyhodenia najstaršej šoubiznisovej relácie z vysielacej štruktúry je podľa našich informácií nedostatok financií. Posledný diel by sa mal odvysielať už túto nedeľu.

„Momentálne robíme všetko preto, aby sa relácia udržala na obrazovke,“ povedal PR manažér Jednotky Martin Kontúr. Svojím vyjadrením nepriamo naznačil, že to s Chabroňovou naozaj nevyzerá ružovo. 

V súvislosti so vzniknutou situáciou nás zaujímalo, čo na to všetko hovorí samotná moderátorka. „Potvrdzujem tieto šuškandy. Definitívne stanovisko o konci relácie mi však ešte nik nepovedal, tak uvidíme,“ smutne povedala Chabroňová. Ako ďalej dodala, dúfa, že sa tak nestane.

Nad tým, čo by robila v prípade straty zamestnania, zatiaľ neuvažovala. „Priznám sa, že som nad tým ešte nerozmýšľala. Nechcem to riešiť dopredu,“ povedala. Ako sme sa od nášho zdroja dozvedeli, vo verejnoprávnej televízii pre ňu zatiaľ iný flek nemajú. Bude sa musieť teda poriadne obracať, aby si našla niečo nové.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu