Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Kráska z verejnoprávnej televízie bez mejkapu: Naživo by ste ju nespoznali!

Andrea Chabroňová vyzerá bez líčidiel (vpravo) ako také dievčatko. Zobraziť galériu (8)
Andrea Chabroňová vyzerá bez líčidiel (vpravo) ako také dievčatko.

BRATISLAVA - Úplne iná! Asi každá žena si je vedomá toho, že mejkap a pár správnych ťahov štetcom dokážu robiť divy. Svoje o tom vedia najmä krásky pracujúce v televízii, ktoré si v súkromí rady od líčidiel odpočinú. Príkladom je aj moderátorka verejnoprávnej televízie Andrea Chabroňová (33). Sympatickú plavovlásku by ste ale bez namaľovanej tváre zrejme na ulici ani nespoznali.

Spolu aj mimo kamier! Zdá sa, že moderátorky relácie Dámsky klub, ktorú vysiela verejnoprávna televízia, si rozumejú aj v súkromí. Pred pár dňami si Iveta Malachovská, Karin Majtánová, Soňa Müllerová a Andrea Chabroňová spoločne pochutnali na dobrotách v jednej z bratislavských sushi reštaurácií. Japonská špecialita im tam zachutila natoľko, že poprosili kuchára, aby ich ju naučil pripravovať. Chcú si ju totiž robiť aj doma.

Štvorica dám, ktoré sú v spoločnosti a na obrazovkách vždy dokonalo upravené, stavili tentokrát viac na pohodlnosť. Najmladšia z nich sa dokonca netrápila ani s mejkapom a medzi ľudí vyrazila s prirodzenou tvárou. Treba ale uznať, že Andrea patrí k ženám, ktoré si to môžu dovoliť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu