Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

EXKLUZÍVNE Rakovskej a Popovičovi sa narodila dcérka: Aké jej dali meno?

Barbora Rakovská a Tomi Popovič Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič

BRATISLAVA – Už sú šťastnými rodičmi! Moderátorka Barbora Rakovská (23) včera priviedla na svet svoje prvé dieťa. Na bratislavských Kramároch porodila partnerovi a zároveň spevákovi Tomimu Popovičovi (31) dcérku. Aké meno vybral párik pre svoju ratolesť?

Plavovláska Barbora Rakovská je od včera mamičkou. Topky.sk zistili, že dievčatko sa vypýtalo na svet krátko pred polnocou. Pôrod prebehol bez komplikácií. „Lekári sa rozhodli pre cisársky rez. Dievčatko váži 3 600 gramov, meria 51 cm. Barborka je v poriadku, držala sa veľmi statočne. Ďakujem celému lekárskemu tímu na Kramároch, špeciálne doktorovi Dušanovi Mašurovi,“ povedal spevák Tomi Popovič.

Ako sme sa od neho ďalej dozvedeli, za svojou partnerkou utekal do nemocnice hneď po príchode do Bratislavy. „Koncertoval som na východnom Slovensku. Barborka mala celú nedeľu kontrakcie. Bol som pri nej zhruba od ôsmej večer. Až do rána. Aj počas pôrodu,“ prezradil topkám hudobník.

Hoci rodičia vedeli, že Barbora nosí pod srdcom dievčatko, meno dcérky do poslednej chvíle tajili. Dôvodom bol rozruch, ktorý dvojica vyvolala u verejnosti potom, čo oznámila, že ak to bude syn, dajú mu meno Tokio. „Podľa mesta, kde sme zistili, že je Barborka tehotná,“ vysvetlil Tomi Popovič dôvod, prečo chceli chlapca pomenovať podľa japonskej metropoly.

V prípade dievčatka boli s experimentovaním obozretnejší. Hoci má dcérka jemne exotické meno, určite nerozvíri takú vlnu diskusií, ako Tokio. „Volá sa Amia Popovič, je to francúzske meno“ prezradil topkám spevák Tomi Popovič, ktorý sa už teší na otcovské povinnosti. A rovnako tak aj Barbora na tie mamičkovské. Čerstvým rodičom gratulujeme!

Tomi má v pláne ešte koncertné vystúpenia. Viac informácií TU!
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu