Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Rakovskej snúbenec Popovič zúri: Nebude to syn Tokyo, ale dcéra!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič

BRATISLAVA – Ostal v šoku! Tomimu Popovičovi (31) a moderátorke Barbore Rakovskej (22) sa už o pár mesiacov narodí spoločný potomok. Podarilo sa nám zistiť, že namiesto očakávaného chlapčeka, ktorý mal mať nezvyčajné meno Tokyo, to bude dievčatko. Spevák neskrýval sklamanie!

Výstredným menom si chcel budúci otec uctiť mesto, v ktorom sa šťastnú novinu dozvedel. V Japonsku totiž absolvoval koncert so skupinou Backstreet Boys a zistil, že jeho snúbenka Barbora Rakovská je tehotná. Spevákove plány však stroskotali. Moderátorka totiž čaká dcérku. A tá sa predsa Tokyo volať nemôže...

„Po celý čas som bol presvedčený, že to bude chlapček,“ prezradil nám včera Popovič. Ako však ďalej dodal, jeho partnerka si bola istá o opaku. „Barborka sa len smiala, že je to určite baba. Skrátka, bol som v šoku,“ dodáva. 

Svoje prekvapenie nám vzápätí na to aj vysvetlil. „Chcel som chlapčeka, pretože som si prostredníctvom neho chcel zopakovať svoje detstvo,“ prezrádza Tomi, ktorý by svojmu synovi kompenzoval to, čo jemu ako malému dieťaťu chýbalo. Napriek prvotnému sklamaniu sa však veľmi teší na dcérku.  

Čo sa týka vhodného mena pre ňu, spevák so smiechom povedal: „Tokyo sa volať nemôže. Chceme však meno, ktoré bude medzinárodné a bude znieť rovnako všade vo svete.“ Budúci rodičia sa totiž netaja tým, že v budúcnosti chcú veľa cestovať. Ako nám ďalej Tomi prezradil, Barbora už nejaké predstavy o mene má, zostáva im len jedno si vybrať.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu