Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Rakovská mesiac pred pôrodom: Tomi na ňu kašle!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič. Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič.

BRATISLAVA – Vycúval z otcovstva?! Moderátorka Barbora Rakovská (22) privedie približne o mesiac na svet svoje prvé dieťa. Jej partner - spevák Tomi Popovič (31) však budúcu mamičku zanedbáva. Venuje sa iným aktivitám!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič sa už o pár týždňov dočkajú svojho vytúženého potomka. Hoci spočiatku spevák pristupoval k otcovskej funkcii zodpovedne a dokonca zháňal výbavičku pre bábätko, momentálne sa venuje úplne iným aktivitám. V týchto dňoch ho totiž naplno zamestnáva práca. A na svoju tehotnú snúbenicu si len ťažko dokáže nájsť čas.

Tomi teraz vo veľkom koncertuje po celom Slovensku, takže prakticky všetky víkendy je mimo domova. „Som spevák a v týchto týždňoch som naozaj veľmi koncertne vyťažený. No ako každý budúci otec, tak aj ja, musím makať práve teraz oveľa viac ako v minulosti. Takže sa to dá pochopiť,“ ohradzuje sa spevák. Ten okrem koncertov pracuje aj na vydaní nových singlov a albumov. Tomu sa zasa venuje v priebehu týždňa. Na svoju plavovlásku teda nemá času nazvyš.

Ako nám však budúci otec prezradil, Barbora je chápavá. „Barborka to chápe a akceptuje. Čokoľvek, čo potrebuje, pre ňu zariadim,“ povedal, pričom dodal, že ho dokonca podporuje. Jediné, čoho sa Tomi bojí, je, že Barboru zastihnú pôrodné bolesti práve vtedy, keď on nebude doma. Snáď sa bábätko vypýta na svet v nejakej vhodnej chvíli.  

Tomi Popovič má naozaj nabitý program. Čaká ho množstvo vystúpení:

28.08 Žilina

03.09 Rožňava

04.09 Bánovce nad Bebravou 

10.9 Humenné

18.09 Spišská Nová Ves

25.09 Čadca

 

Viac informácií o Tomiho koncertnom turné nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu