Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Rakovská a Popovič: Kočík pre malú stojí viac, než zarobia Slováci za mesiac!

Barbora Rakovská a Tomi Popovič Zobraziť galériu (6)
Barbora Rakovská a Tomi Popovič

BRATISLAVA – Dieťatku doprajú luxus! Tomiho Popoviča (31) a jeho tehotnú snúbenicu Barboru Rakovskú (22) sme pred pár dňami zastihli pri zháňaní výbavičky pre bábätko. V centre Bratislavy si obzerali detské kočíky. A vybrali si naozaj exkluzívny model!

Poctivo sa pripravujú! Vzhľadom na to, že je plavovláska už v šiestom mesiaci tehotenstva, na pôrod a všetko s ním spojené sa zodpovedne pripravuje. K tomu bezpochyby patrí aj zaobstaranie detského kočíka. Budúci manželia si ho zadovážili pred pár dňami.

Podľa našich informácií sa cena červeného kočiarika, ktorý si Tomi a Barbora vybrali pre bábätko, pohybuje zhruba okolo 900 eur. A to je viac, než priemerný mesačný zárobok na Slovensku! „Dieťatku chceme dopriať pohodlie. Kočiarik je však sponzorským darom, takže my sme ho neplatili,“ povedala nám budúca mamička, keď sme ju oslovili. „Ide o jeden z najnovších modelov,“ prezradila.

O tom, že je Barbora z nového moderného kúsku nadšená, niet pochýb. „Nezáležalo mi na farbe, išlo hlavne o to, aby bol praktický,“ povedala. Dokazuje to aj fakt, že gumy na kočiariku sa vraj nedajú prepichnúť a so skladovaním tiež nie sú žiadne problémy. „Dá sa zložiť úplne. Ak by sme napríklad leteli do Ameriky, vôbec by s tým na palube lietadla nebol problém,“ dodala spokojná budúca mamička na záver. Zdá sa teda, že malá slečna Popovičová si bude po narodení užívať nielen drahý kočiarik, ale aj luxusné dovolenky.

Sledujte TOPKY TV: Tomi Popovič a Barbora Rakovská vyberajú kočík pre bábätko.



Tommy Popovič a Barbora Rakovská kupujú kočík pre bábätko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu