Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Judínyovej nový imidž: Takúto zmenu som nečakala!

Z Eriky Judínyovej je brunetka. Zobraziť galériu (8)
Z Eriky Judínyovej je brunetka.

BRATISLAVA – Z blondíny je brunetka! Tvár markizáckej Smotánky Erika Judínyová má september plný zmien. Po tom, čo presunuli jej reláciu zo soboty na nedeľu, si moderátorka zvyká na ďalšiu úpravu. Má nový imidž. Ako pre topky.sk priznala, vôbec takú premenu nečakala.

Vrátila sa k pôvodnej farbe. Erika Judínová, ktorá bola donedávna známa svojou blond hrivou, podstúpila zmenu. V nedeľu sa divákom Smotánky ukázala už ako brunetka.

Tmavšia farba vlasov jej však nie je cudzia. Koncom deväťdesiatych rokov totiž Erika blondínkou nebola. „Ja som prírodná tmavovláska. Vlasy som si začala tónovať až pred takými piatimi, či šiestimi rokmi,“ prezradila nám nedávno Judínyová.

Topky.sk zaujímalo, čo ju viedlo k návratu k pôvodnej farbe. „Chcela som trošku zregenerovať vlasy, oživiť ich. Na dovolenkách mi dosť vybledli a stratili lesk,“ netajila Erika, ktorá si vraj dala iba zmývateľný tónovací šampón.

„Kaderník mi ho naniesol viac, ako sme pôvodne chceli. Nečakali sme, že to bude také tmavé. Ale už sa to postupne zmýva,“ dodala moderátorka, ktorá zrejme dlho brunetkou nebude.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu