Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Manželka milionára Tkáča sa preriekla: Plánujú ďalší prírastok!

Milionár Patrik Tkáč s manželkou Ivetou. Zobraziť galériu (7)
Milionár Patrik Tkáč s manželkou Ivetou.

BRATISLAVA - Chcú syna! Známy finančník Patrik Tkáč (35) spolu s manželkou Ivetou (26) zrejme čoskoro rozšíria svoju rodinu o ďalšiu ratolesť. Brunetka totiž pre topky.sk priznala, že plánujú bábätko.

Manželov Tkáčovcov sme spolu s dcérkou nedávno stretli na bratislavskej Magio pláži. Pri tejto príležitosti sme sympatickú brunetku vyspovedali. Ako nám sama Iveta priznala, jej takmer dvojročná dcérka Karolínka ju poriadne zamestnáva. No napriek tomu má mladá mamička čas aj na pracovné aktivity. Rozbieha tanečnú školu, na ktorej fungovaní sa manažérsky podieľa. Pošuškáva sa dokonca, že zariadenie vlastní.

Topky.sk v súvislosti s tým zaujímalo, či sa Iveta ako bývalá tanečnica tomuto športu ešte stále venuje. „Už som predovšetkým mamina. Celý život sa mi zmenil o 360 stupňov. Hovorím to v tom pozitívnom slova zmysle,“ netajila Tkáčová. Ako nám prezradila, neprekážalo by jej, keby mala zo svojej dcérky tanečnicu. Tlačiť ju však do toho nemieni. „S manželom sa o tom často rozprávame. Chceme, aby bola všestranná - aj lyžovanie, aj tanec. Nech si potom vyberie sama,“ povedala Iveta.

Brunetka nám počas rozhovoru tiež prezradila, že by sa s manželom nebránili tomu, keby sa ich rodina rozrástla. Plánujú teda prírastok? „Áno, rozmýšľame. Samozrejme, boli by sme veľmi radi. No najskôr chceme, aby sa tanečná škola zabehla. A keď to bude fungovať, potom je prírastok do rodiny vítaný,“ priznala topkám manželka známeho finančníka, ktorá by si priala syna. To, či by sa volal po otcovi, neprezradila. „Meno ešte nemáme vybraté, ale boli by sme radi, aby to bol chlapec,“ dodala Iveta. Nechajme sa teda prekvapiť, kedy sa tak stane.

Sledujte TOPKY TV: Tkáčová prezradila, čomu sa venuje, i to, že plánujú ďalšie bábätko.



Iveta Tkacova na volejbalovom turnaji na plazi


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu