Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Výsmech v priamom prenose: Pyco to natrel slovenským kráskam, čo nerozmýšľajú!

Martin Pyco Rausch Zobraziť galériu (5)
Martin Pyco Rausch

BRATISLAVA - Zabavil sa na ich účet! Martin Pyco Rausch (38) bude už čoskoro moderovať novú reláciu Tvoja tvár znie povedome. Bol preto hosťom štvrtkového Telerána, kde si rypol do pekných tváričiek, ktoré sú občas trochu mimo.

Martin Pyco Rausch vo štvrtok rozprával v Teleráne o novej šou Tvoja tvár znie povedome. Tá je unikátna tým, že všetci súťažiaci zostávajú v hre až takmer do úplného konca. „Tým, že nikto nevypadáva, znamená to, že o týždeň má každý z nich nejakú úplne novú rolu a zmení sa to o 180 alebo – ako missky zvyknú hovoriť – o 365 stupňov,” vyhlásil moderátor v priamom prenose, čo nadvihlo kútiky aj Romanovi Juraškovi. 

Pyco tak narážal napríklad na Zitu Galgóciovú, ktorá Topkám kedysi o svojom víťazstve v súťaži krásy povedala: „Mne sa život otočil o 365 stupňov.“ Poriadne dopletená bola v podobnej situácii aj Zuzana Plačková. „Môj názor na ňu sa zmenil asi o 365 stupňov, vážne,“ vyhlásila v jojkárskej relácii. Neskôr si uvedomila, že niečo asi nie je v poriadku. „Počkaj, teraz sa mi to mýli s tými dňami v roku. Máme 325 dní v roku, takže 360 stupňov, dobre som povedala,“ zaklincovala to. 

So stupňami má však problém mnoho známych ľudí slovenského šoubiznisu. Podobný prešľap sa v minulosti podaril napríklad Ivete Tkáčovej, manželke finančníka Patrika Tkáča. Tá v jednom z rozhovorov spomenula, že po pôrode dcérky sa jej život zmenil o 360 stupňov. Rovnako finalistka druhej série markizáckej reality šou Farma Eva Orolínová v jednej z odpovedí v našom online rozhovore uviedla, že ak by ju diváci spoznali osobne, tak by sa ich názor na ňu zmenil o 360 stupňov k lepšiemu. 

Viac o téme: Martin Pyco Rausch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu