Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mokrý o spore s Mórovou: Nemám na to nervy!

Diana Mórová a Juraj Mokrý Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová a Juraj Mokrý

BRATISLAVA – So silami v koncoch! O pár týždňov to bude už takmer rok odo dňa, čo skrachoval vzťah zabávača Juraja Mokrého (32) a jeho partnerky Diany Mórovej (40). Po nečakanom rozchode nasledovali búrlivé hádky a konflikty. Dnes Mokrý priznáva, že takto už ďalej nevládze!

Prešli si všetkým! Bývalí milenci sa nevyhli ťahaniciam o syna a majetok, ale ani sporom, pri ktorých tiekla krv. Údajným dôvodom rozpadu niekoľkoročného vzťahu bola vraj herečkina nevera s kolegom Tomášom Maštalírom. Juraj sa z toho spamätával svojsky – verejnými slovnými výstupmi namierenými proti nemu. V tom čase sa Diana a Juraj nevyhli vzájomnému vybavovaniu si účtov. Bojoval každý po svojom!

Keď sme sa Juraja spýtali na to, ako sa vzťah s jeho expartnerkou vyvíja v súčasnosti, povedal: „Nemám na to vôbec energiu. Nech je to akokoľvek, ja to nechcem riešiť.“ Paradoxne sa ešte pred pár týždňami zaoberal incidentom, keď ho vraj Diana napadla, na príslušných úradoch. Zdá sa, že svoje konanie si už premyslel.

U Juraja bolo kedysi zvykom, že si na adresu matky svojho dieťaťa nedokázal odpustiť ironické poznámky. Nadnes však aj v tomto má jasno. „Ja už nechcem, aby sa tento prípad Kramerová vs. Kramer prepieral v médiách,“ dodal znechutený zabávač na záver. Aj keď sa to možno nezdá, jemná dávka sarkazmu v tom je, keďže svoj vzťah s Dianou prirovnal k tejto filmovej snímke. Aj tam totiž manželský pár „bojuje“ o syna a dôvodom rozvodu je žena.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu