Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Vojna medzi Mórovou a Mokrým: Ona ho udrela, on ju udal!

Juraj a Diana nevedia nájsť spoločnú reč Zobraziť galériu (5)
Juraj a Diana nevedia nájsť spoločnú reč

BRATISLAVA – Pritvrdzujú! Medzi bývalými milencami Dianou Mórovou (40) a Jurajom Mokrým (32) to poriadne vrie. Aj keď od ich oficiálneho rozchodu ubehlo už viac ako deväť mesiacov, spor medzi nimi neutícha. Práve naopak, naoberá na obrátkach! Moderátor dokonca nahlásil konanie svojej expartnerky príslušným úradom!

Jablkom sváru tejto dvojice je ich spoločný syn Quido (4). Práve v deň jeho narodenín, 8. februára, sa totiž podľa našich informácií kvôli dieťaťu pohádali. Slovná prestrelka medzi bývalými partnermi vyústila do fyzického útoku, ktorého výsledkom boli rozbité ústa Juraja Mokrého. 

Ako sme najnovšie zistili, kauzou sa už v týchto dňoch zaoberá bratislavský Obvodný úrad. „K tomuto sa nebudem vyjadrovať,“ zareagoval Mokrý, keď sme ho v súvislosti s chúlostivou témou oslovili, čím naše informácie nevyvrátil. Od dôveryhodného zdroja sme sa dozvedeli, že obaja expartneri už boli aj vypovedať. Diana začiatkom februára, Juraj sa na úrade zastavil údajne viackrát.

„Kapitán Líška tam má konzervatórium. Je to výborný pedagóg, dáva mi tam hodiny klavíra,“ odpovedal Mokrý spôsobom sebe vlastným na margo toho, že bol videný na adrese, kde sídli inštitúcia. Samotná Diana sa rozhodla o celej záležitosti mlčať. „Ja sa už nebudem k ničomu vyjadrovať. Píšte si, čo chcete,“ povedala ešte predtým, než sme jej vôbec stihli položiť otázku. 

Nech už tento spor dopadne akokoľvek, do budúcnosti by mali brať bývalí milenci väčší ohľad na spoločného syna Quida. Tomu totiž dusná atmosféra medzi expartnermi určite neprospieva. Snáď teda aspoň kvôli nemu niekedy nájdu spoločnú reč...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu