Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mórová rezignovala: Nebudem zo seba robiť opičku... Končím so všetkým!

Diana Mórová Zobraziť galériu (10)
Diana Mórová

BRATISLAVA- Pocit krivdy! Diana Mórová (40) išla v Showdance po celý čas na sto percent. To bolo vidno aj na jej výkonoch, ktoré boli lepšie z kola na kolo. No i napriek presvedčivým choreografiám si u divákov nevyslúžila dostatok sympatií. A to jej bralo energiu. Výsledok? Vo finále prestala bojovať a teraz sa chce skryť pred očami verejnosti.

Počas včerajšieho finále Showdance určite neunikol pozornému oku diváka fakt, že Diana Mórová doslova stratila chuť bojovať. Vidieť to bolo najmä počas improvizačného tanca so Zuzanou Mauréry, kedy mali obe pohotovo reagovať na hudbu, ktorú im tvorcovia šou pustili.

„Nemala som chuť prezentovať sa spôsobom, že pustia pesničky a my budeme zo seba robiť niečo, čo sa mi nepáči. Trošku som rezignovala, pretože do všetkých kôl som išla na maximum. Prečo by som nemohla jedno vypustiť,“ vysvetlila topkám Mórová.

Keď sme ju však upozornili, že nemusela prestať bojovať práve vo finále, ohradila sa. „Doteraz som išla vždy na sto percent a už som toho mala dosť. Takto spontánne budem radšej tancovať pre niekoho iného. Napríklad pre nejakého chlapa, ktorý ma pozve na jachtu. On to ocení,“ povedala s nadhľadom herečka, ktorá vraj zo seba nechcela robiť pred kamerami opičku.

Ako sme sa ďalej od Diany dozvedeli, skončením Showdance sa sťahuje z očí verejnosti. „Neuvidíte ma v časopisoch, nedám rozhovory. Najskôr až v septembri. Chcem si oddýchnuť,“ odhodlane tvrdí Mórová, ktorá sa plánuje venovať iba rodine, práci v divadle a nakrúcaniu Paneláku.

VIDEO: Diana Mórová o svojej účasti v Showdance a o plánoch do budúcnosti.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu