Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mórovej nátlak na Mokrého: Ak neprepíše byt, tak...

Bývalí milenci - Mórová a Mokrý Zobraziť galériu (5)
Bývalí milenci - Mórová a Mokrý

BRATISLAVA – Má navrch! Diana Mórová (40) vie, čo na jej bývalého partnera Juraja Mokrého (32) platí. Ako sme sa dozvedeli, herečka vraj v snahe získať spoločný bratislavský byt udrela na zabávačovo najcitlivejšie miesto.

Už zhruba 9 mesiacov žijú oddelene! Krátko po minuloročnom augustovom rozchode Juraja Mokrého a Diany Mórovej si zabávač zbalil veci a odsťahoval sa zo spoločného bytu. Bratislavskú nehnuteľnosť prenechal herečke a štvorročnému synovi Quidovi. Podľa našich informácií tým však Mórovej požiadavky na byt neskončili.

„Diana chce, aby svoj vlastnícky podiel prepísal na ňu,“ dozvedeli sme sa od dôveryhodného zdroja. Keď sme v súvislosti s touto témou oslovili bývalého moderátora, vyjadril sa stroho a spôsobom sebe vlastným: „To sú detaily, ktoré laďkáme.“

Na otázku, či by dokázal spoločný byt na Vlčkovej ulici úplne prenechať expartnerke, reagoval opäť svojsky. „Vlastnícky podiel prepíšem na Onasisa, ktorému Diana zatancuje zostavu zo Showdance,“ povedal, pričom ironicky narážal na herečkino vyjadrenie spred niekoľkých dní. Diana totiž po finále tanečnej šou povedala, že by spontánne zatancovala pre nejakého chlapa, ktorý by ju pozval na luxusnú loď. „Najprv však musím vidieť tú jachtu, aby nedošlo k omylu v podobe zhrdzaveného vodného bicykla na Zlatých pieskoch,“ dodal na margo prípadného prepisu majetku.

Na to, aby Diana získala nehnuteľnosť vo svoj prospech, však už vraj v minulosti pohrozila Jurajovi tým, že mu obmedzí stretávanie sa so synom. A to sú páky, ktoré na zabávača fungujú. Nie je totiž žiadnym tajomstvom, že Quido je jeho achillovou pätou. Uvidíme, či bude herečka s odstupom času trvať na podobných krokoch, alebo sa s Mokrým skrátka dohodnú ako dospelí ľudia.


Výpis z katastra nehnuteľností hovorí jasne: polovica bytu patrí Mokrému.

Mórovej nátlak na Mokrého:
Zobraziť galériu (5)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu