Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mórovej trpká prehra: Musela sa skloniť pred Mokrým!

Mórová svojho expartnera Mokrého neprekonala Zobraziť galériu (11)
Mórová svojho expartnera Mokrého neprekonala

BRATISLAVA – Druhé miesto s kyslou príchuťou! Herečke Diane Mórovej (40) sa v Showdance nepodarilo vytancovať titul kráľovnej parketu. Tromfla ju herecká kolegyňa Zuzana Mauréry. Ba čo viac, ešte k tomu aj zostala v tieni svojho bývalého partnera Juraja Mokrého (32).

Tanečná kráľovná Zuzana Mauréry nebola jediná, komu sa podarilo Dianu tromfnúť. Po vyhlásení výsledkov zrejme štval herečku jojkárskeho Paneláku aj fakt, že nepreskočila latku, ktorú nasadil jej expartner Juraj Mokrý. Ten sa totiž môže pochváliť víťazstvom v šou Let´s Dance, ktorej sa zúčastnil minulý rok. Aj keď Diana robila, čo mohla, jej snahy boli márne!

Pošramotená povesť a zlý imidž v očiach divákov urobili svoje. Napriek tomu, že Diana bojovala s vypätím síl a do svojich výkonov dávala maximum, sympatie ľudí si nezískala. Neúspech v Showdance je podobne ako aj prepad v televíznej ankete OTO 2009 zrejme následkom jej dramatického rozchodu s Mokrým a údajnej nevery s kolegom Tomášom Maštalírom.

„Nemôžete sa stále páčiť,“ okomentovala Mórová negatívne reakcie divákov. „Keby ste sa stále a všetkým páčili, tak sa možno zunujete. Takto to ľudí provokuje,“ vysvetlila herečka, ktorá sa na určitú dobu rozhodla utiahnuť do ústrania.

Mokrý má však paradoxne na celú túto záležitosť iný názor. Búrlivý koniec vzťahu podľa neho Mórovej pomohol. „Ľudia ju už neobťažujú otázkami, ktoré veľmi trpko znášala – že prečo žije s takýmto človekom,“ poznamenal.

Kto vie, ako by pondelkové vyvrcholenie súťaže Showdance dopadlo, keby sa cesty tohto páru nerozišli. Pred rokom v Jurajovom prípade rodinná idylka divákov zaujala. Avšak Diana sa rovnakej pocty, ako vzdala ona svojmu partnerovi, už nedočká.

FOTO: Pred rokom vzdala Diana poctu Jurajovi takýmto spôsobom. Možno by sa táto scéna mohla zopakovať.   

Mórovej trpká prehra: Musela
Zobraziť galériu (11)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu